Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fe112

Ciaza a tabletki anty

Polecane posty

Gość fe112

mam takie pytanko odnoscie ciazy i tabletek. Opisze jak to wygladalo. PO porodzie po 4 miesiacach zaczelam brac Yasminelle, dzis mam ostatnia tabletke z opakowania, to moje pierwsze opakowanie. Raz na poczatku brania wymiotowalam ale to bylo zdecydowanie wiecej ni po 4 god. od wziacia, codziennie biore o tej samej porze, nigdy nie zapomnialam, nie mialam bieunki. Ale 2 razy mnie mdlilo(to bylo dzien po piciu, mala impreka z rodzina) co nigdy mi sie nie zdarzalo. Dzis w dzien rowniez mnie lekko mdlilo, tak bez powodu, Zadnych innych objawow ciazy nie mam tylko wlasnie to mnie martwi. Czy jest moliwosc ciay waszym okiem?? Popadam juz w schizy, poradzcie jak moze byc, z gory dziekuje wam kobitki!!!

Gość hmmm...hmmm...
hmmm... no raczej nie jak wzięłaś wszystkie tabletki i nie zapomniałaś, nie miałaś biegunki, raz tylko wymioty. Ale dla pewnośi zrób soie test.

Gość fe112
no ale na test za wczesnie, w sobote niby mam dostac okres ale obaczymy, daleo jescze do soboty bo o niczym innym nie moge myslec

Gość hmmm...hmmm...
do soboty tylko dwa dni, spokojnie możesz robić test, tylko poproś w aptece o ten bardzi czuły i zrób jutro rano

Gość fe112
tak piszesz ze znaczy ze jest mozliwosc ciazy?? w dwoch moich ciazach wczesniej nie mialam mdlosci tak wczesnie, dopiero po 2 miesiacu jakos

a ja myślę ze nie ciąża tylko skutek uboczny tabletek. ja mialam tak po rivedigonie (czy jakos tak). mdliło mnie non stop, w końcu zmieniłam na inne. a co do okresu, a raczej krwawienia z odstawinenia to to że dziś weźniesz ostatnią tabletkę nie oznacza ze za 2 dni będziesz je miala! masz całe 7 dni przerwy na jego pojawienie, może być jutro a może być ostatniego dnia przerwy. może też się zdarzyć tak ze go nie będzie i to też od razu ciąży nie oznacza, ale w takim wypadku lepiej zrobić test przed kolejnym listkiem.