Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra niedzwidzia hehe

BARDZO WAZNE !!! PROSZE O ODPOWIEDZ

Polecane posty

Czy jestescie fotogeniczni?Jak wychodzicie na zdjeciach?Matko Boska,ja jestem strasznie niefotogeniczna :( Jak sie usmiecham ,to wychodzi mi dziwna mina,jakbym miala szczeke wysunieta,dluugi nos i w ogole ble ;/ Zblizaja sie Walentynki,mialam chlopakowi zrobic niespodzianke i w ramce dac nasze wspolne zdjecie ,ale ...Za chiny ludowe zdjecie nie chce wyjsc :( On ladnie wychodzi ,a ja jak jaakas maszkara :( Ciagle usuwam zdjecia i nie wiem co robic :( A wy jestescie fotogeniczni??

Gość Kiedyś może
Spoko, jemu się na pewno spodoba. Zupełnie inaczej patrzy się na inne osoby na zdjęciu niż na siebie :-)

No ja tez nie :( Wychodze okropnie,jak wiedzma :( Zadnego zdjecia nie moge miec z chlopakiem,a jak ktos mi robi foto,to sie zakrywam.

No tylko ,ze on sam mi mowi ,ze robie miny :( I ja mu to przyznaje,bo nawet mama mi to powiedziala,ale ja nie robie min,ja po prostu jakos dziwnie sie usmiecham na zdjeciach,tak ...nienaturalnie ;/

To spróbuj inaczej się uśmiechnąć, albo nie uśmiechaj w ogóle.

No staram sie nie usmiecha,to mam wrazenie,ze wychodze jak mruk,taka niezadowolona z zycia ;/ A chcialam zrobic sobie z nim wspolne zdjecie do ramki i on bedzie usmiechniety,a ja wyjde ,jakbym byla niezadowolona ;/

Gość A ja jajjj
nie przejmuj się, chyba jestem lepsza we wczesnej młodości brałam udział w sesji zdjęciowej do kalendarza (podobno byłam super laską), facet który mnie "zdejmował" robił wszystko, żeby wyszło, sam sobie nie wierzył, że to aż tak może być, "przestaję wierzyć w swoje umiejętności" mówił. Po latach, po nagraniu reklamy TV, w której wystąpiłam miała być kontynuacja w postaci billbordu (z tymi samymi osobami), było to samo, w końcu wyszło, ale ujęć było 100.000, więc spoko!

Moja fotka to chyba by musiala przejsc ze 100 ulepszen jakis ;/ Okropnie wychodz,usmiecham sie ale wychodzi jakas mina,a jak sie nie usmiechne,to wygladam jakbym byla pijana ,taki mruk ;/ I jak tu zrobic fotke z facetem :(? Zeby pozniej jego rodzine straszyc ,eh

Gość A ja jajjj
doskonale Cię rozumiem, ja po prostu unikam fotografowania się. Za każdym razem historia się powtarza, najgorzej jest na zdjęciach związanych z pracą, kiedy nie ma wyjścia, trzeba zrobić, trudno przecież uciekać. A mam bardzo regularne rysy, ładne poszczególne części twarzy, wręcz piękne, białe zęby, ładną, gładką cerę, dbam o staranność makijażu, przez lata nauczyłam się dobrze go robić, dobrymi kosmetykami. I co z tego? goowno!

Dokladnie,ja tez mam ladne rysy twarzy ,takie wyrazne.Kiedys jak bylam na weselu u znajomych mojego chlopaka,to byl tam fotograf,ktory zaproponowal mi sesje zdjeciowa.Ale jak tylko zobaczylam fotki z wesela,to podziekowalam.Masakra.Co z tego ,ze rysy twarzy ladne.Jak robie jakies miny i w ogole blee ...

Gość A ja jajjj
ja choćbym się najbardziej starała, uśmiechała i tak albo wyjdę nabzdyczona, albo nadęta, albo jak debil, albo jak stara, zarozumiała, zimna, masakra! Na tysiące zrobione w życiu mam może z 10, z których jestem zadowolona. Jedynie nogi dobrze mi wychodzą, powiedzmy prawdziwie. :)

Gość diiiigiiiii
we wczesnej młodości brałam udział w sesji zdjęciowej do kalendarza (podobno byłam super laską), A mam bardzo regularne rysy, ładne poszczególne części twarzy, wręcz piękne, białe zęby, ładną, gładką cerę, dbam o staranność makijażu, przez lata nauczyłam się dobrze go robić, dobrymi kosmetykami. Dokladnie,ja tez mam ladne rysy twarzy ,takie wyrazne.Kiedys jak bylam na weselu u znajomych mojego chlopaka,to byl tam fotograf,ktory zaproponowal mi sesje zdjeciowa hahahahahhhahahaahahahaha jak wy sie same pocieszacie, nie moge hehehe

Gość A ja jajjj
---> diiigiii człeczku tu nie chodzi o pocieszanie, po prostu tak jest i koniec wolę jednak być niefotogeniczna niż tak wyglądać jak Ty :(

Gość maaaarijaaa
ja jestem strasznie niefotogeniczna;/ w lusterku wygladam super, a na zdjeciach..no comments;( po prostu strasznie;/ wiec unikam aparatow, kamer itd..nienawidze zdjec..a NK tez nie lubie, nawet konta nie mam, po co jak nie mam fajnego zdjecia tzn moze jakbym zrobila 1000 fotek to moze by jakies wyszlo, ale nie mma co robic, tylko w takie cos sie bawic;/ oj koszmar i tyle;( ale pocieszam sie, ze nie tylko ja tak mam

Gość diiiigiiiii
tu nie chodzi o pocieszanie, po prostu tak jest i koniec nikt ci nie prawi komplementów to sama sobie musisz, a nie przyszło ci do głowy ze jestes brzydka dlatego brzydko wychodzisz na zdjęciach, to by było logiczne wytłumaczenie wolę jednak być niefotogeniczna niż tak wyglądać jak Ty o ja hahahhahha teraz to dojebałaś, przez kompa widzisz jak wyglądam, a to ciekawe zal:o

Gość maaaarijaaa
ej ludzie bez klotni.. nie trzeba byc brzydkim, zeby brzydko wychodzic z reszta moj brat sie zawsze ze mnie smieje i dziwi jak ja to robie i jak to jest, ze inaczej na fotce wygladam..

Gość A ja jajjj
diiigiiii uderzyłaś -eś w samo sedno, faktycznie tylko ilość komplementów świadczy o naszej urodzie :( jeśli czytasz ze zrozumieniem, powinno być wystarczająco przejrzyste co tam napisane i ja i inne dziewczyny piszą o własnych odczuciach, ale i pewnych doświadczeniach w tym temacie nie, nie widzę cie przez komputer, ale tylko z twojej strony taka reakcja, to jednoznaczne...

Gość diiiiiiiigiiiiiiii
nie, nie widzę cie przez komputer, ale tylko z twojej strony taka reakcja, to jednoznaczne... nie, to dobrze ze ja nie widze ciebie bo zapewne bym sie niezle przestraszyła

Gość iyu
wypijcie troche, bedziecie na luzie, bez zastanowienia usmiechniecie sie najpiekniej jak umiecie i bedzie super foto;))

Gość mimi1464
ja sie obracam w swiecie fotomodelingu i jedno Ci powiem- PHOTOSHOP potrafi zdzialac cuda, wiec jesli masz kogos kto ma ten program i zna sie na jego obsludze wyslij jemu to zdjecie i po krzyku

Gość Zagubiona ona
a ja mam 18 lat :D jestem brzydka, ale mówią że fotogeniczna :P A co wy o tym myślicie, mogę wrzucić dwie fotki to powiecie mi czy jestem fotogeniczna czy nie ?

Gość fiku mikkkkkuuuu
spoko zagubiona wrzucaj

Gość Luśka z W...
Niestety, nie jestem :(

Gość A ja jajjj
---> mimi ok, wszyscy dobrze wiedzą, że można ze zdjęciem zrobić cuda, ale my tu nie o tym, co można z fotografią, tylko z nami... stwierdzamy z żalem, smutkiem, wkoorwieniem, że w naturze jesteśmy normalne - nawet ładne babki, a na zdjęciu wychodzimy niestety trochę nie tak... my wcale nie chcemy być fotomodelkami (przynajmniej ja), ale wiecie człowiek zwłaszcza jak jest kobietą chciałby tak trochę ładnie wyglądać na fotce, przynajmniej nie gorzej niż w naturze a to dla takich jak ja :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość maaaarijaaaaaa
he..mam kolezanke, ktora ma przecietna urode, ja uchodze raczej za ta ladna jednak na fotkach nasze role sie zmieniaja..ja przecietna, czasem naprawde dziwna, a ona fajna...;/

Gość A ja jajjj
maaarijaaa ja znam nie jedną taką.. koleżanka mojej siostry - fotomodelka pies z kulawą nogą by się za nią na ulicy nie obejrzał...miernota, a zdjęcia super! I na tym to polega - są tacy, których aparat lubi i tacy, których trochę mniej :)