Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mimi

czy to znaczy cos konkretnego???

Polecane posty

Gość Klarissaa
aha to duzo rzeczy juz jadł aj jakos się boje tak taka jestem troche panikara ale rosołek tez mu dawałam :P a powiedz mi jak to kiwi mu dawałas normalnie złżęczki??a innymi sie nie przejmuj ze cie zjadą na forum ja mam to w dupie to moje dziecko i juz...ja zastanawiam sie nad jajecznicą na masełku :P ale chyba jutro mu zrobie :P najleposze to z tymi pierogami więcej zje niz ja :D

Gość sama mimi
kiwi tak z lyzeczki wyskrobalam troche taki zeby bylo rozciapciane. jajecznice tez juz mu dawalam ale na parze bez maselka

Gość Klarissaa
no musze sprobowac z ta jajecznicą :P i z kiwi tez a ogorka bym mu dała z ciekawosci zobaczyc jego minke :D

Gość sama mimi
a co robi teraz twoj maly?? moj wlasnie wstal jakies 15 min temu i tancze z nim po pokoju a ten sie brechta :) Jakie twoj lubi zabawy, jak sie z nim bawisz?? bo mi brak pomyslow juz, ciagle chce na rece... A tak na marginesie to z kad jestes???

Gość Klarissaa
jestem ze slaska :P moj teraz lezy w łóżeczku i bawi sie miskiem i gada sobie araczej krzyczy :D lezymy razem na łózku cwiczymy przerwoty an brzuszek podaje mu nozki zeby sie za nie łapał :)w kosi kosi łapki sie z nim bawie he he...duzo starm sie sama wymyslac chociaz tez brak mi pomysłow ale on czasem nie okazuje zainteresowania woli bawic sie sam np pilotem od tv :(

Gość sama mimi
a moj wlasnie odwrotnie, raczej woli zeby sie z nim bawic. Choic ma tez takie zawiechy ze sam z godzine w lozeczku posiedzi z grzechotkami, tez pilotem, telefonem. Ale raczej woli byz w towarzystwie kogos...:)ostatnio nauczyl sie piszczec i zamiast krzyczec czy jeczec jak cos chce to zaraz piszczy jak dziewczyna .... hih

Gość Klarissaa
a jeszcze kulamy sie na łóżku tzn ja sie kulam a on sie smieje :D a karmisz go cycem czy sztucznie?ja od samego początku tzn od narpodzin karmiony był sztucznie miałam zero pokarmu :(

Gość sama mimi
w trzecim mies. przerzucilam na butelke... bebiko ma teraz. ide teraz dac zupke bo jecy i jeczy, chyba glodny;)

Gość Klarissaa
my bo bebiko wylądowalismy w szpitalu :( no ja tez dam mu zupke :) m

Gość sama mimi
a czemu po bebiko?? co bylo nie tak?? napisz mi z czego robisz zupki, moze podrzucisz mi jakis pomysl. Ja urzywam ok 4 produktow, mieszam roznie ze soba: marchew, ziemniak, korzen pietruszki, selera, kalafior, miesko, ryz, buraczek, raz dalam tez kawaleczek pomodorka, a dzis pierwszy raz troszke koperku

Gość sama mimi
idziemy teraz sie przewietrzyc na dworek, pozdrawiam

Gość Klarissaa
ale amcie fajnie ja niestety nie mogę pojsc z małym bo pada śniegi i strasznie wieje :( :( :( miłego spacerku :*

Gość sama mimi
ponawiam pytanie: a wiec jakie zupki robisz malemu??

Gość Klarissaa
przepraszam nie doczytałam staram sie zawsze dodawac czegos nowego do zupki najlepeij mu smakuje z brokułami marcheweczką mięskiem-piers z kurzcaka i ryżem i z natką pioetruszki

Gość Klarissaa
a jezeli chodzi o bebiko to nie wiem wczesniej był na sojowym potem przesząłm an bebiko i zjadł trzy rzy i po kazdym jedzeniu wymiotował i dostał rozwolnienia jak dojechalismy do spzitala był juz lekko odwodniony :) spędzilismy jedną noc w szpiatlu dostawał NAN I wszystko wrociło do normy i przy NAN juz zsoatlismy

Gość Klarissaa
buraczka mu jeszcze nie dawałam ani pomidorka robie tez taki krem marchewkowy z samej marchewki i pietruszki zielonej

Gość sama mimi
o wlasnie, musze tez sprobowac z brokulem... ! a na deserki?? ja mu daje na przemian starte jablko, nast,dnia banana, raz dostal to kiwi i chyba tyle z owocow. Nie ma sezonu, jak by lato juz bylo to zapewne polowy wszystkich dostepnych by juz probowal...:)

deserki daje mu ze złoiczkow rozne a sama to tez jabłko starte i muszę dac mu tyo kiwi tylko te owoce teraz są jakie są :(

Gość sama mimi
taaa.... niema nic dostepnego teraz. bo pomarancza czy ananasa przeciez im nie damy:)

no no...baany i kiwi jabłka niby są ale jakosci pierwszej to nie są :( do lata nie daleko :P

Gość sama mimi
pozostaja jeszcze sloiczki, ale ja sloiczkow nie daje, jakos nie mam przekonania. Raz sprobowalam nawet to maly nie bardzo chcial jesc, wiec odpada. Pozatym zeby sie nacieszyc takim sloiczkiem co by mu juz smakowal to by musial chyba ze 3 na raz ;)

mi słoiczek deserka starcz na dwa azryale nie daje mu codzinnie tak ze 2 w tyg a tak to włąsnie jabłuszko albo banana