Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinion

Buty ślubne

Polecane posty

Gość sdasdaads
ale shit... w życiu nie ubrałabym czegoś takiego. Nie dość że brzydkie jak diabli, kształt denny, to jeszcze używane i z dermy....bLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

no prosze cie..... o rety ale masakra. jak zobaczylam te buty to napierw sie przestraszylam ale zaraz potem zaczelam sie smiac w glos. one są poprostu dramatyczne, koszmar. nie istnieje taka suknia do ktorej mogly by pasowac

Gość opinion
Nie stać mnie na nic innego :-(. A liczę, że i tak ich nie będzie widać spod sukni :-(.

Gość mmmmmmmds
nie przesadzaj 30 zł to chyba uda ci sie jeszcze odłozyc a za 60 70 zł mozna spokojnie kupic cos zdecydowanie ładniejszego

Gość hahahhhha to reklama
chyba

BIAŁE na stabilnym szerokim obcasie ---> no tak ten obcas jest najgorszy tez sie najpierw przerazilam a potem zaczelam smiac w nieboglosy

Gość co w tym smiesznego
ja mam bardzo podobne ale brązowe na mój slub (brązowa suknia slub cywilny)

Gość duell
powiem tylko tyle: mo matko :O:O:O

Gość duell
o matko * miało być :P:D

Gość buhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhha
s t r a s z n e!!

haha ja dalej rże :D

Gość opinion
Nie jest to reklama, ale nie będę na siłe przekonywać. Nie mam wyjścia, mogę kupić tylko za tyle :-(. Wiadomo, ze chciałabym mieć piękne buty, ale mnie nie stać.

Gość kingakinia
przecież to eklama dziewczyny........nie wierzę żeby ktoś takie buty chciał na wesele założyc :p masakra wogóle jakaś ohydne

Gość phiiiii
to moze juz takie lepsze i tez niedrogie

ja tez nie wierze ze ktos je chce hahahhahaha

Gość sdgdfhadfg
chyba ze autorka reklamuje swoja wlasna aukcje

to chyba naprawdę reklama własnej aukcji bo nie wierzę że ktoś może chcieć kupić takie buty tym bardziej że w tej cenie można kupić o wiele ładniejsze....

Gość opinion
Może wybiorę coś z tych, do których linki wkleiłyście. Zawsze mi smutno,jak czytam to forum. Nie stać mnie na żadne przygotowania więc mogę tylko o nich poczytać :-(.

dobra widac scieme i jaja sobie ktos robi :D

aha na suknie stac a na buty nie hmmm kiedy masz wesele? bo jak latem to moze idz boso :P bedzie lepiej niz w tych klocowatych buciorach

Gość opinion
Slub w kwietniu. Sukienkę mam po kuzynce, brała slub już dość dawno. bo jak latem to moze idz boso aż mi łzy napłynęły do oczu jak mi tak napisałaś :-(.

Gość no wlasnie o tym mowie
oj przestancie moze naprawde nie ma za wiele kasy a jak sie robi wesele to kazda zlotowka jest wazna. Sluchaj jak nie znajdziesz niczego taniego na alegro to moze pojdziesz na targ w swoim miescie. Buty takie sa na jeden raz wiec nawet ja sie rozwala w niedziele to nie bedzie wielkiej szkody. A tam napewno znajdziesz jakies tanie - ja mialam z materialu i bardzo je polecam. Skorzane sa twarde i troszke potrwa zanim sie rozchodza a moje z satyny byly tak wygodne ze nawet ich nie czulam na stopach

Gość vbvvnvn
dokladnie za te buty dalabys 40zl z przesylka, to na targu czy w innym sklepie kupisz nowe i ladniejsze w tej samej cenie.

Gość vbvvnvn
50zl*

Gość taka_jedna01
słuchaj nie przejmuj się opiniami innych. Budy są tylko dodatkiem, który nie widać zbytnio tym bardziej gdy suknia jest długa. Poza tym mają 2 atuty: 1. nie mają szpica, więc nie ma ryzyka że możesz gdzieś o coś nim zachaczyć 2. mają stabilny obcas, w którym raczej ciężko jest się poślizgnąć. A przy długiej sukni i tak nikt nie będzie zwracał na nie uwagi. Poza tym nie strój się liczy, ale to że wychodzisz za mąż za człowieka, którego kochasz (mam nadzieję). Wszystkiego najlepszego i obyś pamiętała ten dzień jak najlepiej.

Gość opinion
Może na początku powinnam dodać, że kończyłam szkołe z opinią o upośledzeniu umysłowym w stopniu lekkim. Wiele się w szkole nauczyłam, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Moze dlatego nie umiem dobrać tych butów. Postaram się skorzystać z tych linków. Zazdroszzę wszytskim pięknym pannom młodym :-(.