Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taka a inna

dlaczego kobiety takie są

Polecane posty

Gość nie taka a inna

zazdroszczą wszytskim wszystkiego, obrabiają tyłki swoim "przyjaciółkom" tylko dlatego, że one są atrakcyjniejsze, mądrzejsze czy mają ciekawszego faceta... kobiety są okropne!!! nie wiem czy wynika to z ich kompleksów czy głupoty, ale przecież wymyślanie dziwnych historyjek i rozpuszczanie ich w eter, obrażanie się o to że koleżanka schudła 2kg czy jej mąż powiedział jej przy innych że ją kocha do niczego normalnego nie prowadzi... czy dzięki temu,że obrażą kogoś, obrobią komuś duppę, albo strzelą tradycyjnego focha czują się lepiej??? czy w ten sposób leczą się faktycznie z kompleksów??? bez sensu to dla mnie!!! zupełnie nie rozumię dzisiejszego "świata" kobiet...

Gość nie chce mi sie zaczerniac....
nie wszystkie🖐️ ale wiekszosc taka jest:o kazda chce byc najlepsza, najpiekniejsza🖐️ zreszta faceci sa tacy sami:o

nie nalezy się zastanawiać dlaczego takie sa. one nawet same tego nie wiedzą. na ich charakter i humor i nastrój wpływa wiele czynników. biologia , hormony . trza je rżnąc tak jak to lubią i niech se gadają o czym tylko chcą.

Gość nie taka a inna
tak wiem,że nie wszytskie, ale zdecydowana większość żywi się problemami wszystkich cieszą je niepowodzenia innych a jak nie daj Boże koleżance się lepiej pod jakimś względem powodzi to już ma przesrane rok z głowy...