Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalia12345

SOLARIUM!!!

Polecane posty

Gość konwalia12345

witajcie. Mam zamiar iść na solarium. MINUTA kosztuje 40 gr. Lampy podwójnie brązujące. Ide pierwszy raz; na ile minut mam isc? myslalam tak nad 10 minutami....? jakbym poszla na 15 moze mnie zjarać? I czy przed solarem mam posmarowac się olejkiem do opalania? prosze piszcie co wy robicie...

Idz na 5 minut, nie więcej. Bo zamiast opalenizny będziesz poparzona. Nie miałaś jeszcze kontaktu z lampami, więc twoja skóra musi się przyzwyczaić. Nie smaruj sie niczym, ewentualnie w salonie możesz zakupić kremy do opalania typowe dla solarium, lub przyśpieszacz. Po odstępie tygodnia, dwóch idz na kolejne 5 minut. Potem możesz cyklicznie zwiększać dawkę

No chyba że chcesz się poparzyć, chcesz żeby po tygodniu schodziła ci skóra nawet z nosa. Więc śmiało na 20 minut nawet idz

Gość techch
jakies super stare musi być skoro minuta 40 gr

Gość konwalia12345
nie.. ja chce być opalona... a nie spalona ;P ale powiem ci że mnie tak szybko nie chwyta bo mam taka skore ;P Byłam za granica na wakacjach 30 stopni a moglam lezec od rana do wieczora na sloncu i nic mnie nie chwytało tylko troszke ;P poźniej przeszlo na brąż i chwytało mnie na brąz ;P W tym salonie nie ma zadnych kremow :/ i to jest wlasnie problem :/

Gość no dokladnie cos podejrzanie
tanie, na bank stare.... daj se lepiej spokoj ...znajdz porzadne solarium i jedz beta-karoten...

Gość to w PL solaria
jeszcze modne????????????

Gość konwalia12345
nowo otwarty ;] lampy najnowsze

Gość konwalia12345
Tylko mam mały dylemat. Bilet do solarium jest 50% tańszy, gdy korzysta się z wieloosobowej salki koedukacyjnej. Skorzystać z tej zniżki?

Gość konwalia12345
nie ma tam kremów... a musze sie czyms posmarować...

Gość konwalia12345
konwalia12345 Tylko mam mały dylemat. Bilet do solarium jest 50% tańszy, gdy korzysta się z wieloosobowej salki koedukacyjnej. Skorzystać z tej zniżki? On/Ona sie podszywa :/ nie czytać tego....

Gość wez kup se krem nivea

Gość oj juz ktos sie musial odezwac
ze soalrium juz nie modne....

Gość konwalia12345
ale super opalają bo kolezanka tam była...

Gość hhjjjkklllaaaaaaaaaa
Tylko muszę cie ostrzec, że w solariach za puszczenie bąka płąci się karę 100 zł, więc możeesz zabnkrutować

napisze ci tak .pracuje w solarium i jakiej pojecie o tym opalaniu mam. solarium za 40 gr..moze i nowo otwrte ale lampy moga byc wsadzone stare. lepiej skorzystaj z nieco drozszego a z lepszymi efektami. jesli idziesz pierwszy raz to na NIE wiecej jak 5 minu bo skora musi przyzwyczaic sie do lamp. pozniej zwiekszaj, kolejnego dnia idz na 7 minut pozniej na 10 i skoncz najwyzej na 15 minutach. inaczej bedziesz spaloina a nie opalona. pozdrawiam

Gość dziś smutna
a gdzie maja takie maja solarium co minuta kosztuje 40 gr bo u mnie poza karnetem 1zł, z karnetu wychodzi 80gr

Gość konwalia12345
u mnie w rudzie