Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Anke, fajna stopka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziś jestem nie.wredna 0 Napisano Luty 12, 2009 Mściciel, strasznie obgadujesz tą swoją koleżankę... no ale skoro masz satysfakcję, że inni się z Tobą pośmieją no to trudno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Nie mam się do kogo wygadać :D. Sam w domu jestem, luba w pracy. Czy obgaduje? Może i tak. Wzięło mnie na wspomnienia. W każdym razie all is true i nie w złej wierze. Choć nigdy nie lubiłem tego, jak okrutna potrafiła być w stosunku do młodszych koleżanek. Bez przesady, laska może mieć charakterek. Lubię to. Ale żeby wyzywać, bić, prześladować. Ale dobra, jak mówisz, że nieładnie to już się zamknę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 I żeby coś pozytywnego powiedzieć, to chyba była dobrą uczennicą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziś jestem nie.wredna 0 Napisano Luty 12, 2009 "I żeby coś pozytywnego powiedzieć, to chyba była dobrą uczennicą" wykazałeś się dobrą wolą hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tallulah 0 Napisano Luty 12, 2009 Hmmm... mi sie zdecydowanie nie podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka modelka pewnie sobie Napisano Luty 13, 2009 dorabia dziewczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicolescherzinger Napisano Marzec 16, 2009 mam pytanie do Mściciela :) zakładasz temat co sadzi ktoś o tej dziewczynie...ludzie sie wypowiadaja i jest okej-kazdy ma swoj gust i moze powiedziec co mysli...ale na co komu te wzmianki o jej charakterze?? ktos tu chyba ma jakis ukryty problem do kolezanki..hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach