Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellka _ 27

brakuje mi faceta, komu jeszcze?

Polecane posty

Gość Czarny Mag
Ja już też nic nie piszę... powiem tylko dobrej nocy. Życzę szczęścia tak ogólnie... czymkolwiek ono jest. Zmykam do swych ksiąg czarnoksięskich, by szukać w nich wiedzy tajemnej. PS. Fajnie się z Wami rozmawiało. Pozdrawiam :)

Gość morellka _ 27
to ja również życzę dobrej nocki kolorowych snów:)

Gość morellka _ 27
helo helo:D

Gość Powabny_marian
mi tez cholernie brakuje faceta i jego sztywnego czlonka w dupie

co tam popijasz? moj ostatni obiekt pseudo-meski nawet nie zareagowal jak jego kolega powiedzial cos obrazliwego na moj temat :O:O:O ahhh faceci...

jutro umrę malibu martini piwo i bols to co znalazłem jak w spodnie przed chwila patrzyłem facet ze mnie jak chcesz to ja Ci pomoge albo nie bo sie pzewruce

martini ze sprite malibu i gin z tonikiem - oto moja trojka heheh w czym chcesz mi pomoc? :P

tak obrazil hehe ale to historia z przeszlosci teraz juz sama bym sobie poradzila dalabym z liscia i po sprawie a wtedy siedzialam i nie wiedzialam jak zareagowac:O pierwszy raz ktos w oczy powiedzial mi cos takiego:O

ja sam ?? oj jusz pisałem na forum jestem z tych niesmiałych cichyhh dostaje przyjazń jak jusz a pozatym mam wade wzroku a ludzie przed tym uciekają jak by to zarazliwe było

Gość morellka _ 27
witajcie:D gdzie się podziała reszta?:)

Gość morellka _ 27
ja tez nosze okulary:) nie jest źle, ja tam sie ciesze ze widze:)

Gość morellka _ 27
a teraz nie nosisz? dobrze widzisz? ja nosze praktycznie od podstawowki:( no z malymi przerwami, co bylo totalna glupota bo wzrok mi sie pogorszyl... ale zawsze mozna sobie wybrac ladne twarzowe oprawki:D

Gość morellka _ 27
zaciekawiony.. to pierwsze to ok, ale te trzy rzeczy ponizej to powaznie?

Gość powody dla ktorych nie warto
Dla wszystkich dziewczyn ktorym brakuje faceta skonstruowalam oparta na podstawie wlasnych doswiadczen liste powodow dla ktorych nie warto miec faceta: bycie z facetem to: - wiecznie obsikana deska klozetowa - ciagle obsypana wlosami po goleniu umywalka - codzienne golenie nog - niezdrowe dla skory naduzywanie makijazu - permamentne zastanawianie sie czy juz sobie upatrzyl inna - ciagle czekanie i zastanawianie sie dlaczego znow sie spoznia - ograniczony czas manewrow lazienkowych - ograniczona mozliwosc utrzymywania przyjacielskich relacji z kolegami - trzeba sie kochac nawet jak sie nie ma ochoty bo inaczej komus bedzie przykro Facet na stale to dla kobiety tylko utrapienie i kula u nogi. Faceci ograniczaja kobiecie mozliwosci rozwoju bo sami sie w tym rozwoju zatrzymali duzo przed nami. Najlepiej byc wolna i poszukac sobie kochanka, bo tak naprawde samodzielnej i zaradnej zyciowo kobiecie do niczego poza seksem facet sie przydac nie moze.

do tej listy dodam pierdzenie dlubanie w nosie drapanie sie po jajach smierdzace skarpety ( czesto pod lozkiem):P bleeeee:O:D