Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellka _ 27

brakuje mi faceta, komu jeszcze?

Polecane posty

Gość Cieszymir
morellka, ja to jestem z tak małej miejscowości, że nie ma co pisać

Gość Czarny Mag
zostawiona wiesz co... jakoś tak mam nawet w realu, że jak kogoś poznaje bliżej (bez skojarzeń :P) to zawsze ma jakieś przejścia, albo z rodzicami, albo z partnerami, rówieśnikami, współpracownikami... no aż się zastanawiam gdzie się podziała ta odrobina szczęścia, którą każdy powinien mieć w życiu... wszędzie pod górkę. Może naprawdę sobie wyczarowałem pozytywne warunki bytowania na tym łez padole. :P

Gość morellka _ 27
ja tez zauwazylam ze jakos mniej szczesliwych ludzi.. a w pewnym wieku kazdy ma juz jakies doswiadczenia...

Gość Czarny Mag
morellka _ 27 no ja też głównie kanapki, jakaś sałatka czy surówka i takie tam jak w McDonald`s prawie :P. Ja jestem z takiej trochę większej miejscowości... czasem sam się w niej gubię. :P

ja tam jestem szczesliwa:D kazdy swoj krzyz dzwiga niestety ale kazdy z nas ma jakies cierpienia:(

no ja też głównie kanapki, jakaś sałatka czy surówka hehe aja tam sobie nie zaluje jem co popadnie musze sie "utuczyc":P:D

Gość Czarny Mag
Z górki... coraz szybciej i szybciej a potem w drzewoooo... BUM!!! Bolało ale przejażdżka fajna. :P ja tez zauwazylam ze jakos mniej szczesliwych ludzi.. a w pewnym wieku kazdy ma juz jakies doswiadczenia... apropos wieku... właśnie się zastanawiam ile ja mam lat bo mi z głowy wyleciało... :(......:P

Gość Cieszymir
zostawiona, podjadaj dużo słodyczy i pomaga

Gość Czarny Mag
zostawiona, ja mówię co umiem zrobić a nie co jem. :P Też jem co popadnie na samych sałatkach to bym nie podziałał długo. ;P

Gość morellka _ 27
kulinarne przepisy pt. jak urozmaicic swoje menu zywieniowe:D ja swego czasu gustowalam w zupkach pomidorowych amino, teraz zecydowanie poszerzam horyzonty kulinarne:D ogolnie przejscie z gotowania dla rodzinki: mama tata i brat i siostra, potem na gotowanie dla 2 osob i w koncu dla jednej... dla jednej z poczatku wydaje sie to bardzo nieoplacalne:D np. ugotowanie zupy ktora wychodzi na tydzien:D

Gość Cieszymir
a ja tam zup nie lubię prawie jarosz jestem

Gość morellka _ 27
Czarny Mag.. pora juz nie taka zeby nie pamietac/nie wiedziec ile sie ma lat? oj niedobrze niedobrze:)

Gość Czarny Mag
morellka_27 jak dobra zupa to można i tydzień ją jeść :P

przejazdzka z gorki a potem z now na gore:D heheh jem czekolade uwielniam ,cala zjem w 5 min hehe a co do wieku ja mam 21od dobrych paru lat juz hihi czarny mag faktycznie nie doczytlama sorry :P ja tez nieprzepadam za gotowaniemale cos tam umiem zrobic

Gość morellka _ 27
chodzilo mi o to ze ciezko zrobic cos dla jednej osoby zeby nie wychodzilo za duzo - nadal mam problem z ugotowaniem 2 ziemniakow:D

Gość morellka _ 27
hehe no tak kobieta to przewaznie zawsze ma 18 urodziny:D znaczy co roku 18:D panowie> jak to u was/

Gość Czarny Mag
Doliczyłem się mam 26 :P.

Gość Czarny Mag
morellka_27 ja mam problem z obraniem jednego... jak się do niego zabieram to jest owalny a jak z nim kończę to jest kwadratowy. ;P

Gość morellka _ 27
to moze frytki:D? az tak zle z tymi ziemniakami:D hehe ja nie lubie obierac bo sie rece brudza:D

Gość Czarny Mag
Nie no aż tak źle nie jest. Nie zawsze są kwadratowe... czasem mam przypływ inwencji i wystrugam samochodzik albo ludzika. Tylko dziwnie się potem czuję jak jem np. oponę :P

Gość Czarny Mag
zostawiona... mniam :P

ludzika ? hmm jakos mamzle skojarzenia bo wyobrazam sobie ...ahhh nie bede pisac:P:D

no mniammniam u mnie w domu jakz robie to 2 h i juz nie ma:) nie ma co jutro pieke karpatke:D

Gość Czarny Mag
Jak wystrugam ludzika to stawiam na półkę ludzików nie jem... nie wypada. :P

Gość Czarny Mag
Hmm... jeśli chodzi o samochód to rury wydechowej :P

Gość morellka _ 27
hehe ludziki? podpada pod kanibalizm:D