Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellka _ 27

brakuje mi faceta, komu jeszcze?

Polecane posty

Gość Czarny Mag
Zostawiona no jak tam z szarlotką będzie? :P Dasz przepis :)? I tak ogólnie to widzę, że ekipa wraca. Autorka topicu również mogłaby się pojawić. Pozdrawiam :).

Gość Czarny Mag
Saturnine zawołaj go... może przyjdzie i znów się do Ciebie przytuli. :)

Nie mogę go krzywdzić, to by było zbyt egoistyczne... Rozstaliśmy się ze względu na odległość... W sumie zanim coś się zaczęło na dobre... Ale można powiedzieć, że to był mój pierwszy facet i cóż - brakuje mi tej bliskości. To niby normalne, ale tak strasznie przygnębiające.:(

Gość Czarny Mag
Nie mogę go krzywdzić, to by było zbyt egoistyczne... Rozstaliśmy się ze względu na odległość... Jeśli na prawdę tak czujesz to zdecydowałaś się na spore wyrzeczenie dla niego... szacunek. Zrezygnowałaś z czegoś, aby nie postępować egoistycznie. Jesteś bardzo dobrą osobą. :)

Gość morellka _ 27
jestem jestem:D niektorzy ciezko pracuja:P

Gość Czarny Mag
Praca nie ma być ciężka... ma być twórcza :)

Gość morellka _ 27
samopoczucie w jak najlepszym porządku:) poszukiwania kandydata do przytulania i innych przyjemności trwają:D moze macie pomysly gdzie szukac?

Gość kserknes
kandydat powinien cię traktować przedmiotowo , ponieważ ty szukasz manekina do zaspokajania twoich zachcianek a nie faceta :D

Gość morellka _ 27
wypraszam sobie przedmiotowe traktowanie mnie:P

Gość Czarny Mag
Jeśli te inne przyjemności, do których szukasz kandydata to pranie, sprzątanie, gotowanie, robienie zakupów etc... to ze znalezieniem może być ciężko ale... Jeśli do romantycznych spacerów, patrzenia sobie w oczy, czułych rozmów, wspólnych wieczorów i poranków, pisania wierszy oraz piosenek to całkiem możliwe, że uda Ci się takiego znaleźć. :P

Gość morellka _ 27
raczej do tych drugich wymienionych przyjemności, ale raczej bym chciala zeby byly obopolne:P co do spiewania i pisania wierszy to raczej niekoniecznie:D

Gość morellka _ 27
Czarny Magu... jaki typ kobiety Tobie odpowiadałby?:D

Gość Czarny Mag
Tego to najstarsi górale nie wiedzą Morellko. Myślę, że typ kobiety silnej ale wrażliwej żeby miała moc znieść moja dziwną, bujającą w obłokach naturę i aby ta moja natura czuła się bezpiecznie... otoczona wrażliwością. Ogólnie jestem modyfikowalny więc niektóre moje dziwactwa pewnie dało by się ograniczyć. Przyjmuję racjonalne argumenty w tej sprawie. Żeby nie było, że mam postawę jedynie roszczeniową. Pozdrawiam :)

Gość morellka _ 27
Czarny Magu masz niezwykle interesujacy sposob wyrazania swojego zdania w formie pisemnej, jest on bardzo ujmujacy i kojacy, dobrej nocy

Gość Czarny Mag
Dziękuję Ci Morellko za niezwykle pozytywną opinię o moich wypowiedziach na tym zacnym forum. To co mam do powiedzenia staram się formułować w sposób miły dla oka potencjalnych czytelników. :) Wszak czymże mamy wyróżniać się na forum jeśli nie sposobem wyrażania myśli w formie pisemnej. :P A tak na marginesie... Kto ile dziś pączków zjadł? :P Pozdrawiam

Ja tylko 1, bom chora... A myśli wciąż krążą wokół jednego... Ech. Czy istnieje jakiś doskonale wyprowadzony wzór matematyczny ukazujący zależność pomiędzy poziomem wrażliwości, długością związku, jego intensywnością itp., a ilością czasu potrzebną na zapomnienie...? Bo już nie radzę sobie z tą damsko-męską samotnością...:O

Gość Czarny Mag
Saturine nikt nie wymyślił jeszcze wzoru matematycznego na to, czym steruje los... jeśli uczuciami rządziłyby wzory i schematy uniwersalne... nie byłyby już uczuciami

im bardziej wrzaliwa osoba tym wiecej czasu tzreba na zapomnienie:D ( sprawdzone na sobie:()

Gość Czarny Mag
A może mimo wszystko uśmiechniecie się na przekór przeciwnościom. Ja tak mam właśnie jakoś dziś wyjątkowo nie narzekam. Może przez to, że jest tłusty czwartek. :P Nie żebym zaraz miał sępić o przepis na pączki lub faworki :P

ale pociesze cie jak sie dostanie bejsbolem porzadnie w leb i to nie raz to przechodzi...:D wtedy czujesz jakby cie olsnilo hehe:) ja zapomnialam ze dzis tlusty czwartek i nie zjadalm ani jednego paczka:(

Od dziś szukam zatem Matematyka Uczuć... Może on nauczy mnie miłosnej tabliczki mnożenia, bo błędy zbyt wiele mnie kosztują.

mam znalazlam wzor :P troche prosty ale sie spr facet + seks+uczucia = mega problemy:D podoba wam sie?:P:D hihih

Gość Czarny Mag
Wzór jest: a) tendencyjny b) stereotypowy c) generalizujący d) fałszywie uogólniający Ogólnie jego zastosowanie w praktyce może doprowadzić do nieprawdziwych wniosków. Słowem jego użycie jest niezalecane. :P

ja bym jeszcze dodała do tego wrażliwość, bo nie na każdego taka mieszanka zadziała...

mam tez pozytywna wersje porzadny facet+ udany seks+ milosc = brak problemow:D ten wzor niestety nie wystepuje w przyrodzie:(

Gość Czarny Mag
O jeeejku może źle się do facetów zabieracie no. Zanim użyjesz faceta do czegokolwiek przeczytaj ulotkę załączoną do opakowania lub skonsultuj się z najbliższym autoryzowanym serwisem obsługi. :P

ooo.. ten ostatni najbliższy chyba prawdy... Ale w sumie w moim przypadku i tak się nie sprawdza.;)