Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa parasolka

2 upragnione kreseczki

Polecane posty

No i się w końcu doczekałam, 2 a nawt 4 upragnione kreseczki:) 2 testy, 2 różne,2 pozytywne:) W przyszłym tyg do lekarza obejrzeć moje malenstwo:) Jestesmy szczęśliwi z mężem ale i pełni obaw..:)

Gratulacje, ja u lekarza byłam na 3 dzień po dodatnim teście i juz pokazał mi JAMKĘ w macicy:) Gratulacje:)

Dziękuję:) Chciałam wrócić do tamtego wątku,ale..nie mogę go znaleźć a zapisanego nie mam albo ..się nie znam:P Dziewczyny,a kiedy najwczesniej do lekarza? Najlepiej? W którym tyg widac cokolwiek?

Gratuluje, Ale raczej w przyszlym tygodniu to jeszcze malenstwa nie zobaczysz.

Ni ema co sie spieszyc. Ja poszlam w 8 tyg i widzialam serduszko i kropeczke wielkosci 12 mm.

3 dni po terminie @ czyli 4 tc+3dni i bylo widac kropeczke :)

Gość jamajo
gratuluje jednak nie cierpie nazewnictwa fasolka ,ziarenko :O co to ma byc? maluszek ok!!!

jamajo,nie przesadzaj:) To było raczej określenie wielkości dzidziusia a nie..zastąpienie słowa dziecko czy maluszek..:-) Ale kurcze pobolewa mnie brzuch,takie lekkie kłucia mam,moze to z emocji?;>

emamcia - dokładnie tak jak u mnie:) W 6 tc zarodek i bijące serduszko, (2 tyg po terminie @)

Gość jamajo
dla mnie to jest ciaza a nie fasolka-fasolke to jem po bretonsku ale nie wazne-nie czepiam sie-wiele mam tak pisze-mi sie to po prostu nie podoba ot tyle-nie dopieraj do siebie spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania zycze

To u mnie jest..9 dni po terminie @ :-) A mój mąż dzisiaj jak się dowiedział raniutko(ok 6)bo robiłam 1 test,to taki zaspany był ze nie dowierzał:-) Potem dzwoniłam do niego z pracy ok.9 (tam robiłam 2 test) że znowu 2 grube krechy:-) To się bardzo ucieszył:) a potm dostałam smska:"Kocham Was":) Słodkie:)

Gość a ile miesiecy staraliscie sie

Zaczęliśmy na początku stycznia jakos:) Ale to nie było nic na siłę,zeby tylko robić dzidzię jak zakochane maszynki:) Ale dziecko jest zaplanowane,prowadzę zeszyt obserwacji,temperaturki raniutko,śluz i inne obserwacje mojego organizmu-super sprawa:) Wiem co i jak:)

Gość a ile miesiecy staraliscie sie
zazdroszcze ci ale pozytywnie :)