Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniara

czy warto? związek z kłamczuchem

Polecane posty

Gość miniara

chlopak fajny-pozornie ideal ale... KLAMIE mam nadzieje, ze tylko w sprawach hmm nazwe to lekkich tzn nie wyszlo klamstwo typu zdrada. Klamstwa niby ze strachu, boi sie mojej reakcji. Podejrzewam, ze wynika to z sytuacji w jego domu- jego tata jest za granica i mama oraz siostra notorycznie nie mowia wszystkiego zeby ojciec sie nie wkurzal. Dziwne bo nigdy w tym zwiazku nie okazalam wkurzenia jakas glupota. Ostatnio po przetrawieniu serii klamst ktore wyznal hurtem zeby byla czysta sytuacja i zapewnieniach ze juz nigdy, ze sie zmieni, ze jest silny i jeszcze nigdy mu tak nie zalezalo... znowu go zlapalam na klamstwie, w ktore brnal dalej gdyby nie to, ze jakis czas temu opowiadal mi inna wersje zdarzenia. I teraz kolejny raz twierdzi, ze to juz wszystko co mial na sumieniu, ze juz wszystko wyznal itp Zerwalam bo mam wizje co bedzie... klamstwa ciezszego kalibru i swiadomosc, ze to co brzmi maksymalnie wiarygodnie znowu jest klamstwem. Czy jest szansa, ze jednak sie zmieni?? Czy dawac ta szanse??

Gość facet koziorożec
NIE

Gość antykwadracikowa
2kwestie: czy to choroba? jeśli tak to leczyć Jeśli nawyk (np. w celu unikania przykrych sytuacji, niezręcznych, niewygodnych) to uciekać :) bo zaczyna się od pierdółek, a może skonczyć na poważniejszych sprawach Ryzyko - możesz podjać - ale czy warto ?

Gość facet koziorożec
jak kłamie to będzie torobił a Ty będziesz cierpiała znajdz normalnego faceta

Gość miniara
jetsem realistka wiec to nie jest chec zauwazenia swiatelka w tunelu ale moze jesli wszystko inne jest w nim ok moze warto pomoc i nauczyc postepowac inaczej jesli wiem, ze tak bylo caly czas w jego zyciu, ze tak w jego domu bylo zawsze.-okrojona wersja zdarzen z obawy przed konsekwencjami

Gość antykwadracikowa
facet koziorożec Ty jesteś facet czy tylko taki nick? bo jeśli jesteś facet to powiedz Ty mi proszę:D czy facet może zmienić swoje zachowanie? czym się kieruje facet utrzymując kontakt z eks? (jakie są motywy cele itd)

Gość miniara
przy kontaktach z eks tez bym zerwala

Gość miniara
chyba tylko ja trafiam na klamczuchow A moze za duzo chce wiedziec..

Gość miniara
chyba nie ma szans znalezienia kogos normalnego ehhh a tak pieknie wygladalo

Gość miniara
moze dzisiaj ktos jest z podobnymi doswiadczeniami w zwiazku??

Gość miniara
zazdroszcze normalnych facetow

Gość jambojeta
up