Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenrain

bolą mnie plecy w częsci lędźwiowej...przyczyny???

Polecane posty

Gość greenrain

jak wyzej i to z lewej strony nie wiem zupelnie czemu:( a jak chce podniesc cos ciezkiego to juz w ogole nie do zniesienie bol...:/

Gość kawasakii
blagam was ludzie nie radzcie sie w takich sprawach na forum, oni Cię postraszą i Ty nie bedziesz mogla spać w nocy!

Gość Olimpiaaadaf
za dużo czasu spedzasz przy kompie , byc moze dlatego.Najlepsza metoda na obolały kregosłup to masażyk..popros faceta

Gość greenrain
nooo masaz to by sie orzydal... kark tez szwankuje:P pewnie od siedzenia... ostattnio wlasnie starsznie duzo czasu spedzalam w pozycji siedzacej przy biurku, a ruchu prawie wcale.. efekty niestety czuje:/ do tego moj lekko krzywy kregosłup:P ahhh mam nadzieje ze porzejdzie;) bo sie ledwo schylam a mam 22 lata ludzie!!!!

Gość greenrain
a co do tego ze mnie nastraszą to nawet gdyby, to raczej bym sie tym tak nie przestraszyla, i snu z powiek by mi to nie spedzalo... nie jestem taka wrazliwa na punkcie swego zdrowia:p chce by szybko przeszlo;) a jak cos powaznego..pech:P ale watpie w tym wypadku;)

Gość naciagniety_miesien
złapało cię dokładnie to co mnie jakiś czas temu :/ Masz naciągnięty mięsień lędźwiowy kręgosłupa. Przygotuj się na kilka dni bólu :( Mnie akurat chwyciło to po zbyt intensywnym treningu. Pierwszy dzień się męczyłam, ale potem poszłam prywatnie do certusa na konsultację lekarką. Ortopeda zalecił mi okłady z schłodzonego żelu oraz specjalne ćwiczenia rozciągające. Przeszło po kilku dniach bez korzystania z maści :)