Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2009 przez co słuchawki nie mają punktu zaczepienia, wypadają przy każdym ruchu głową i ... kicha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Luty 12, 2009 Luśka małe dziurki moga być twoim atutem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2009 agawa :D to jest zagadnienie problematyczne więc nie rób jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Luty 12, 2009 hmmm........................:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parspla Napisano Luty 12, 2009 może wkładasz w nie te dziurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoj tylek jest juz legenda Napisano Luty 12, 2009 jakis pajac szukal Cie dzisiaj na erotycznym :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozwiąże twój problem Napisano Luty 12, 2009 jeśli nie możesz sie wysrać, idź się wyrzygać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi24 0 Napisano Luty 12, 2009 Hej, ja też tak mam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2009 na erotycznym to tylko z jednym gadam wyzwoliłam się od tych bezbożników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurka szanel Napisano Luty 12, 2009 kup większe słuchawki, nie douszne. albo dostępne są też te małe, ale przymocowane do tej "opaski", którą się na głowę zakłada. trochę może ograniczy ich wypadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoj tylek jest juz legenda Napisano Luty 12, 2009 zauwazylem wlasnie ze coraz czesciej na ogolnym :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 12, 2009 Bambi :) no to chyba mamy niewymiarowe dziurki jak wciskam to mnie bolą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach