Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacuś-19letnie wazektomiak

Mam 19 lat i 2 lata temu poddałem się wazektomii.I to nie jest prowokacja

Polecane posty

Gość de-zet
o jednego głąba mniej jest i to mnie cieszy :) , przynajmniej masz podstawy prawne aby nie płacić alimentów, czyli zaoszczędziłeś sporo kasy - gratuluję pomysłu :)

Gość Ku kluks dziad
Sluchaj synus-to jest okaleczenie na cale zycie a do tego nielegalne.Nikt-zaden lekarz nie mogl ci tego zrobic,poniewaz poszedlby do pierdla-kapujesz?

Gość Jacuś - 19letni wazektomiak
Dobra, ja lece do Azorka. papatki kochani kafeterianie :*:*:*:*:*:*:*:* pożegnajcie miło dwojego kochanego kastrata :*:*:*

Gość kokietkaaaa
ej jacus załosny jestes i tyle

Gość Ku kluks dziad
W ameryce tez ten zabie jest nielegalny i nikt,zeden lekarz nie bedzie ryzykowal swojego dostatniego zycia jakie daje mu bycie lekarzem,dla twoich pieniedzy zeby tobie zrobic wazektomie.Wiec skoncz synus te bajeczki-dobranocka juz byla-wiec czas do lozka.

Gość fuj fuj fuj...
Nie, nikt nie miał podobnie, gdyz to forum dla kobiet, transwestyto.

Gość Jacuś - 19letni wazektomiak
nawet nie macie pojęcia kto na śniadanie zamówił moje jądra gotowane w zalewie chrzanowej polane serem na gorąco z zapiekanką , jestem dumny że właśnie on zjadł moje jądra na śniadanie

Gość hipcioooooO
100% pewnosci nie masz,poczytaj koleego o przypadkach kiedy tacy panowie jka ty zostawali ojcami,po drugie z gumy i tak nie warto rezygnowac w przelotnych znajomosciach chyba ze chcesz cos zlapac hiv,kila czy podobne.mysle ze to prowokacja nawet marna kolego. w polsce grozi za to od miecha do 10 lat. a i jesli to prawda w co watpie zbadaj sie na zoltaczke i inne wirusowe choroby;) bo nie wiem czy wiesz ze kasa nie zagwarantowala ci sterylnosci przy zabiegu,jesli lekarz bylby odpowiedzialny to by sobie tak kariery niezmarnowal;) pozdrawiam goracoo;*

dlaczego wszyscy się śmieją? Otóz piszesz ze nic nie wiedzą o zyciu... Tak naprawdę to Ty nic o zyciu nie wiesz. Masz dopiero 19 at i na własne życzenie zrobiłes się praktycznie bezpłodny. Kiedyś będziesz z tego powodu płakać. Zwłaszcza jak poznasz kobiete swego życia która będzie pragnęła przyjścia na swiat Waszego dziecka, Ty tez zapragniesz tego kiedyś daję na to 99 % chyba że jesteś totalnie dziwnym człowiekiem - zostawiam 1%. Ciekawe co wtedy zrobisz? Moze in vitro? Narazie to Ty jestes gówniarz i myślisz ze jestes taaaaki fajny. Gówno prawda! wierz mi ze keidyś się o tym przekonasz.

Gość hipcioooooO
dzieki ruda;) ale chyba nasz prowokator sobie poszedl albo juz nie wie co pisac;)