Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2//1986anka22

mialy byc zareczyny...

Polecane posty

Gość 2//1986anka22

nawiazujac do podobnego tematu co tu czytalam przed chwila chciala bym opowiedziec moja sytuacje, chodze z chlopakiem od 2 lat. jeszcze pol roku temu pytal sie mnie czy jak by mi sie oswiadczyl czy bym sie zgodzila, pozniej planowal zareczyny i kupienie obraczek tylko ze zawsze kasy nie mial. a teraz przestal o tym mowic a gdy bylismy na slubie kolegi i kolezanka sie pyta kiedy na nas kolej on powiedzial ze "jesczze ho ho dlugo mu sie nie spieszy" i co ja mam o tym myslec, po co to cale gadanie o obraczkach i wogole przeciez ja ne naciskalam nie wpominalam pierwsza

Gość 2//1986anka22
?

oj mysle ze nie powinnas sie przejmowac takimi rzeczami. własciwie na podobna sytuacja do mojeje... na poczatku chcial cie tylko sprawdzic czy go kochasz i zgodzilabys sie na zareczyny, slub. Ale skoro juz wie to nie oznacza ze che juz teraz. a gdy ktos pyta sie o wasz slub to nic dziwnego ze tak mówi... bo co ma powiedziec? ze che sie zareczyc juz teraz i ma zaczac opowidac historie waszego zwiazku? ja równiez tak odpowiadam moim znajomym "ze do slubu jeszcze daleko" a tak naprawde ze jesli mi sie umysli to slub wezme nawet jutro:)

Gość 2//1986anka22
nonsense89 dzieki:) ja chyba za bardzo wszystko analizuje, w sumie to mi tez sie nie spieszy, ale ja to odrazu interpretuje ze on zmienil zdanie ze juz ze mna by nie chcial i takie tam;p chyba lubie sie zadreczac:D