Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doksztalcc

Zdarza wam sie manipulować ludźmi?

Polecane posty

Gość doksztalcc

w jakich sytuacjach najczesciej i w jaki sposob najczęsciej to robicie? znacie cos takiego zeby manipulowac pytaniami w stosunku do pewnych osob, a one odpowiadają tak jak manipulujacy tego chce? ciekawa jestem w jakich sytuacjach uzywacie manipulacji :)

Gość doksztalcc
ale kiedys sie lapiesz na tym tak?:) w jakich sytuacjach? tu jestesmy anonimowi wiec mozecie mowic:) umiecie np. manipulowac facetem?

Gość hogatarogata
Z tego co mi wiadomo z lekcji religi to Bóg stworzyl czlowieka wolnym...

Gość ja potrafię
robię to często świadomie i nieswaidomie. wiem, że to złe i że krzywdzę bliskie mi osoby, ale tak mi wygodniej.

Gość może zacznę od końca
potrafię manipulować innymi, nigdy nie robie tego świadomie. ALE jeśli kogoś złapię na próbie manipulacji wobec mnie WYLATUJE z mojego świata w podskokach BEZ PRAWA POWROTU :classic_cool:

Gość na kafe manipuluję od lat
:classic_cool:

ciągle i nie uważam, że zawsze jest to coś nagannego to tak jak z karaniem dzieci - często jest to dla ich dobra dużo lepiej jest tak kogoś zmanipulować, żeby myślał, że np. sam na coś wpadł, niż mówić mu czy sugerować jakieś rozwiązanie wprost często też w pracy - tak manipuluję, żeby nikt, kogo lubię, nie ucierpiał, a jeśli już ktoś musi, to ten, co ma już nagrabione i tak u mnie czy u szefa