Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNOŚC ZABIJA MNIE

WALENTYNKA....

Polecane posty

Po cóż było całowac i kłamac. Po cóż było zajmowac mi czas, po to tylko by serce me złamac. By zostawic smutek i żal. Całowałeś ,pieściłeś ,kłamałeś. By truciznę w me serce wlac. A ja głupia na ślepo wierzyłam ,teraz przyszło mi z siebie się śmiac.... Między nami wszystko skończone ,a więc miły żegnam Cię.... Skoro Cię pociąga inna to idz nie lękaj się Nie łatwo jest kochac ,nie łatwo się śmiac ,nie łatwo obraz Twój w sercu kryc to co mineło nie wróci już ,po co więc kielich goryczy pic,gdy spragniony mych ust....teraz przechodzisz obojętnie no cóż....zmieniłeś swój gust... Lecz ja Cię kocham jak dawniej i chodz z mych oczy spłynie łza życzę Ci szczęścia naprawdę szczęścia ,by ona kochała Cię tak jak ja....

właśnie nie wiem ,ale jest beznadziejne....

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. Happysad » Zanim pójdę

nie nakręcam....tak tylko napisałam ja nie wysyłam walentynek kocha się cały czas ,okazuje się to cały czas a nie raz w roku....