Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana znowu

jakie macie sposoby na upartych mężów????

Polecane posty

Gość załamana znowu

ciągle nie dotrzymuje naszych umów. potem słodko twierdzi ze zapomniał. mam dość:O Przestałam z nim rozmawiać juz 3 dzień nie rozmawiamy on próbuje sie przytulać ale jak zwykle unika rozmowy.

Gość załamana znowu
wyrzuciłabym go z domu jak by nie te jego cudoiwne minusie :P

Gość nie wierzę że to czytam
a kto pierze i prasuje w waszym domu? Jesli ty - przestań zajmować się jego odzieżą, obiecując że się poprawisz, bo po prostu zapomniałaś :P Jak za trzecim razem będzie szukał czystej koszuli i bielizny do roboty z pianą na ustach zainicjuj rozmowę na temat zapominania :D

Gość asdfghjklo
nic trudnego! zapominałam mu ugotować obiad, wyprać czy sprzątnąć. Zapominałam też gdzie leży pilot od telewizora albo papier toaletowy. Raz nawet zapomniałam mu powiedzieć, że nie będzie mnie kilka dni a lodówka była pusta. Na gnojków, którzy nie dotrzymują obietnic trzeba mieć takie sposoby.

Gość asdfghjklo
na początku nie widziałam, żadnych zmian dopiero za tydzień jak mi opuchlizna zeszła z oka zobaczyłam efekty

Gość a nie jest przypadkiem spod
znaku bliźniąt..? :o skad ja to znam, unikanie rozmowy, usiłowanie przytulania sie, jeśli juz dojdzie do "rozmowy" to w przypadku gdy uslyszy jakikolwiek argument ode mnie -zaczyna milczec