Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iva iva iva

Widzieliscie zdjecia matki tych 8raczkow?SZOK !!!!!!!

Polecane posty

Gość minka finka
O Boze

zdjęcia to pół biedy..ale ona jest nie do końca normalna..upodabnia się do Angeliny..

Gość brzuch katastrofa

Gość Klarissaa
o Boze masakra !!!!!!

Gość Iva iva iva
biedne dzieci,co z nimi bedzie? Ze takie pustaki sobie psychoze ubzduraly i dzieci na tym ucierpia,ale w ameryce tez niezle prawa maja do wszczepienia tylu zaplodnionych jajeczek

Gość ale jak to jest możliwe że
prawo zezwala na coś takiego - celowe doprowadzenie do tak mnogiej ciąży przecież wiadomo że każda ciąża mnoga to zagrożenie dla każdego płodu, większość tych dzieci rodzi się z jakimiś wadami i chorobami. i tutaj celowo "produkuje" się takie dzieci, bo jakaś głupia baba ma taką zachciankę? ciekawe ile z tych dzieci umrze szybko

Gość czujecieeee
miec taaaaki brzuch??? gdzie ona pozniej schowa ta rozciagnieta skore?:O

Gość tez jestem mamą
Ona ma w domu jeszcze 6 innych dzieci i jest samotna matka a te 8 raczki to jej pozostałe zarodki po ostatnim In vitro. Chciała wykorzystać wszystkie i dać szanse wszystkim swoim dzieciom.

Gość tez jestem mamą
przecież angelina nie ma 14 dzieci? Nie bronie tej kobiety bo wiem, ze dzieci z mnogich ciąż nigdy nie są w 100% zdrowe. Pieniędzy na pewno im nie braknie, bo opieka społeczna w Stanach jest na wysokim poziomie. Interesowałam się kiedyś tematem ciąż mnogich i wiem, że już przy trojaczkach można spodziewać się chorych dzieci, mających problemy z oddychaniem, upośledzenie wzroku i słuchu, a co dopiero 8 maleństw ściśniętych w brzuchu, nie mogących się swobodnie rozwijać, nie mających szans na normalne wykształcenie się wszystkich narządów i wszelkich zmysłów.

Ja sie w ogole dziwię, że oni jej pozwolili na wszczepienie tych 6 embrionów :-0 OK, to jej cialo i jej embriony, ale nie wiem... może powinni najpierw sie upewnic że wszystko z nią w porządku. A odrazu widać, że nie :( Biedne dzieci :( Ciekawe czy ma tyle samo kasyco Angelina, żeby teraz sie tymi dziećmi zająć :(