Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie ludzie

jaki kolor gajerka??????

Polecane posty

Gość purpleday
A jakby Ci mąż powiedział, że masz iść w fioletowej sukience w niebieskie grochy do ślub to byś poszła? Bez mrugnięcia okiem? Jestem na 99% pewna, że nie. Więc pozwól też jemu wybrać co chce założyć. A nie -toczy się wojna między babami a główny zainteresowany nie może sam decydować.

ja pracuję w sklepie z męską odzieżą i powiem Wam, że połowa facetów przychodzi na zakupy z kobietami, które całkowicie za nich decydują! taka sierota stoi obok i przymierza to co mu wybrała żona/kochanka/dziewczyna/narzeczona/mama itp. straszny jest ten brak zdecydowania u facetów. pytanie teraz skąd się on bierze? myślę, że głównie przez takie kobiety jak autorka...

Gość ble.e
Ale wy jesteście dziwne. Przecież autorka napisała, że facetowi jest wszystko jedno. Po co na nią tak najeżdżacie? Mój facet może i ma jakiś tam gust, ale jak ma sam sobie ciuchy wybrać, to wybiera takie które zdecydowanie do niego nie pasują.

Gość ble.e
poza tym, mój facet się wypowiedział co do koloru i kroju sukni - ma być biała, bez 'ramion', bez falban, niezbyt rozkloszowana na dole.

Gość ble.e
Takiej będę szukać, bo ślub dopiero przed nami:) Podejrzewam, ze będzie mi dobrze, bo jestem w miarę proporcjonalnie zbudowana. A jeśli chodzi o kolor, to pewnie w ecru byłoby mi lepiej, ale sama chcę mieć białą. I tak na marginesie, obie mamusie wolałyby, zeby była 'z ramionami'.

jakoś nie do końca potrafię uwierzyć, że przyszłemu mężowi autorki topiku jest wszystko jedno... a jeśli tak, to znaczy, że jest zakrzyczany przez mamę i narzeczoną i zupełnie stracił własne zdanie.

Gość bfbfbfbfbfbfb
Ja też nie chcę, żeby mój szedł w jasnym garniturze. Raz, że nie w ciemnym mu lepiej (niekoniecznie czarny, ale szary, grafitowy), a dwa, że moim zdaniem bardziej elegancki i bardziej jednak uniwersalny.

Gość brak slow
razem z narzeczonym wybralismy czarny garnitur i czarny satynowy krawat.bardzo elegancka wersja:)jasny,bezowy garnitur jest straszny...:/

Gość AAAAAAAAA111111666666666
\" bardziej jednak uniwersalny \" to jest tragedia ubrać faceta w coś uniwersalnego :( a baba kieckę za kilka tysiaków na raz ale no facet to coś uniwersalnego żeby potem na lata był gajerek kupiony za max 1 - 1,5 tys masakra :/

Gość taka jak facet
nie powinien widzie sukni przed ślubem tak i kobiety nie powinny widzieć stroju młodego ciekawe do ilu ślubów by nie doszło ;) :/ :)

To zależy po pierwsze jaką Ty będziesz miała suknię żebyście pasowali, czy ma jasne włosy czy ciemne i jaką karnację czy jest szczupły czy misiowaty:)np. wysocy, szczupli faceci nie powinni brać czarnego bo wyglądają wtedy jak pajęczaki:) mój mąż:) kupi stalowy z połyskiem bo taki teraz jest w modzie i nie tylko dlatego po prostu będzie świetnie mu pasował

Gość bfbfbfbfbfbf
Dziewczyno, Ty chyba nie wiesz, co w wypadku garnituru oznacza "bardziej uniwersalny". To zanczy mniej wiecej tyle, że ciemny nadaje się na różne okazje (beżowe niezbyt). Natomiast prawda jest taka, że panowie szybciej "wyrastają" ze swoich garniturów, niż panie z sukienek hehehe