Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec 2 dzieci

2 dzieci - to chyba nie jest DUZO???????

Polecane posty

Gość chce miec 2 dzieci

Wiedzialam, ze zawsze chce miec 2 maluszkow. Z nieduza roznica wieku, by byly zzyte. Ale przeczytalam durny topik o jedynakach i jakos mi zamieszal w glowie.... Jak to czlowiekowi mozna pranie mozgu latwo zrobic. Ile macie dzieci, ile planujecie? Przeciez 2 to nie jest duzo, to akurat wg mnie.... Co o tym sadzicie???

a ty chcesz zrezygnowac z 2 -go dziecka bo topik przeczytalas ???? brawo!!! przeciez to ty bedziesz wychowywala dzieci nikt inny i to tylko i wylacznie twoja sprawa ja mam synka i teraz staramy sie o 2 -gie a kiedys pewnie jeszcze jedno :) ja napewno nie chciala bym miec jednego dziecka ale kazdy robi jak uwaza przeciez nie bede namawiala mamy ktora chce miec jedno dziecko aby miala 2 bo ja jej go nie wychowam :O

Gość tez jestem mamą
Mam dwoje. Uważam, że w naszej sytuacji jest to doskonałe rozwiązanie. Dzieci bardzo się lubią. Na razie nie stać nas na więcej dzieci. Jeśli nasza sytuacja zmieni się na tyle żeby zapewnić godne i dostatnie życie kolejnemu człowiekowi, zdecydujemy się na jeszcze jedno dziecko.