Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MasterStudent

jak dziewczyna okazuje ze jej zależy?

Polecane posty

Gość MasterStudent

Trwa to dwa miesiace spotykamy sie raczej w weekendy bo poza nie ma czasu, pozatym widzimy sie prawie codziennie ale to takie krutkie chwile. Chodzimy na długie spacery, knajpy, kino, a czasem nawet szalone rzeczy jak ona zaproponuje, nie ma zadnej cielesnosci, dotyku itp. Przeważnie rozmowe zaczynam ja, czesto pyta co robie itp. Czasem mnie ochrzania ze całą noc siedze i sie ucze a nie odpoczywam, trwierdzi ze sie za bardzo katuje i ze musi mi przemówic do rozsadku. A jesli chodzi o spacery to czesto pyta czy nie mam ochoty sie przejsc. To taki ogolny zarys sytulacji, No i pytanie czy jej zalezy? Bo sie zkochalem (nie zywam słowa ze ja kocham bo to jest za wczesnie jak dla mnie) no i nie potrafie o innych rzeczach myśleć

Gość madoonna
Może zrób jeden krok do przodu? Przytul ją na pożegnanie, albo daj małego całusa ;) Po dwoch miesiacach spotkan, az dziwne ze na to nie wpadles.. bo na razie wyglada to tak jakbyscie chcieli byc przyjaciolmi :)

Gość Grzeczna123
Z Twojego opisu wywnioskowałam że Jej zależy - Ona inicjuje spotkania(spacer to jego b.romantyczna forma), dba o Twoje zdrowie(ochrzania za zerwane noce), jest ciekawa Twojego życia(pyta, nie skupia się na sobie). A to że nie rzuca Ci się na szyję czy nie całuje namiętnie na powitanie - myślę że pozostawia Tobie pierwszy krok.Z autopsji wiem że dziewczyny nie wychodzą z taką inicjatywą bo np. są nieśmiałe czy nie chcą wyglądać na łatwe. Przytul Ją czasem delikatnie w stosownej chwili, daj buziaka na pożegnanie, po Jej reakcji sam się domyślisz czy oczekuje następnych takich gestów.Aha - z mówieniem o swoich uczuciach poczekaj jeszcze trochę, my też nie lubimy "łatwych" ;) Powodzenia

Gość MasterStudent
nasuwa mi sie jeszcze jedno pytanie, kiedy jest ten odpowiedni moment?