Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaabbii

plamienie implantacyjne??

Polecane posty

Gość gaabbii

Witam, jestem w 20 dc, dzis zauwazylam plamienie koloru brunatnego, moze byc to plamienie implantacyjne?? Ostatni cykl mialam 32 dni, zwykle jest 28, co o tym myslicie??

jeżeli jesteś 20 dni po zapłodnieniu, to trochę za późno na plamienie implantacyjne. poczekaj jeszcze dzień, i jeżeli będzie się ono utrzymywać idź do ginekologa

Plamienie miałam 24,25 i 26 dc, w 26 test był juz pozytywny i plamienie się skończyło. W 28 ponownie test pozytywny. Plamienie moze byc nawet 10m dni po owu.

Gość gaabbii
Si25, a duze mialas te plamienia?? Jak dlugo i jakiego koloru??

od 24 do 26 dc kolor brnatny. Nie jestem poewna czy to było plamienie implatacyjne , bo równie dobrze mogło być po stosunku, ja podejrzewałam ciąże. Trudno mi powiedzić, z tego co czytałam u kazdej kobiety wyglada to inaczej, albo jest to krew alebo plamienie w kolorze różowym czy tez brunatnym.

Gość gaabbii
Hmmm, Krwawienie po przytulanku to nie jest, bo ostatnie bylo pare dni temu. Jestem bardzo ciekawa czy to to :):):)

Gość gaabbii
A i jeszcze brzuch boli mnie tak samo jak bym miala dostac albo dopiero co dostalam okres, a Ciebie bolalo cos??

Chyba musisz spokojnie poczekać, :) Powodzenia życze:) Pre test mozesz zrobic 2 dni przed terminem @ :)

Mnie brzuch bolałm od dnia owu do terminu @, ale używałam nospy:D

Gość gaabbii
No wlasnie, niestety trzeba czekac a tu czlowiek chce wiedziec juz:) Dzieki za szybka odpowiedz

Gość lollllitka89
czy plamienie implantacyjne przy braniu tabletek anty mozliwe jest w terminie przypadajacym na krwawienie z odstawienia?

przykład kobieta współżyje z mężczyzna 15 dnia cyklu w dzień owulacji. Po godzinie zachodzi do zapłodnienia. Po mniej więcej 6 dniach dochodzi do zagnieżdżenia i wtedy też może dojść do krwawienia implantacyjnego. Tak więc to chyba trochę za późno..

Gość lollllitka89
hmm ale z tego co wiem, to przy tabletkach nie dochodzi do owulacji...tak? czyli nie moze ono wystapic w takim przypadku..

Gość lollllitka89
odpiszcie kobietki prosze

Gość niee
Czesc. Zaciekawil mnie temat bo chyba pierwszy raz slysze o czyms takim jak plamienie implantacyjne...niedouczona w tym temacie jestem :) Ktoras z was napisala ze nie jest mozliwe przy braniu pigulek ale czy na pewno? Ja dostalam plamienie we wtorek, trwa do dzis ale delikatne a okres z odstawienia powinnam dostac dopiero w nadchodzacy poniedzialek. Czyli zamiast po 21 tabletkach plamienie\okres?? wystapilo po 16. To chyba pozno jak na tego typu plamienie,prawda? Czy jest mozliwe, zeby mi sie tak okres sam przesunal? Biore tabletki regularnie od czerwca 2009.

Gość anioleczek123456
jesl bierzesz regularnie to nie ma mowy o plamieniu, bo nie dochodzi do owulacji.