Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Infekcja układu moczowego

Polecane posty

Czy w przypadku, gdy ja mam bakteryjna infekcje dróg moczowych mój mąż również może mieć taki problem? Miała ktoś z Was tego typu doświadczenia?

Gość hhddss
Oczywiście, że tak !!! Natychmiast do lekarza !!! Pewnie też nie nosisz cieplych majtek !! ??

Właśnie problem w tym, że byłam u lekarza!! Mama jednak wrażenie, że zbagatelizował mój problem. Przepisał furagin i tyle. Z trudem wymusiłam na nim skierowanie na powtórne badanie moczu po tym jak skończę brać antybiotyk. Na moje pytanie o męża stwierdził, że absolutnie nie ma takiej możliwości...Jakoś nie bardzo w to wierzę:(

Gość hhddss
a zrobilaś posiew moczu ?? od kiedy to masz ? nosisz zimą cieple majtki ??

Nie wiem od kiedy, bo nie mam żadnych objawów. Dopiero w badaniu moczu wyszło, że mam infekcję. Pytałam o posiew, lekarz stwierdził, że nie ma potrzeby, bo yo na pewno bagatelna infekcja, wystarczy furagin. Jak pisałam, wymusiłam powtórne badanie moczu, jak cos będzie nie tak, uprę się na ten posiew... Chyba muszę zmienić rodzinnego:O

Chyba zrobimy na własną rękę mężowi badanie moczu i zobaczymy.

Mąż na pewno nie zaraził się od ciebie infekcją.Lekarz powinien zrobić badanie na posiew żeby sprawdzić co to za bakterie.Na niektóre bakterie furalgin po prostu może być za słaby