Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violence

Moje utrapienie - zdechłe libido

Polecane posty

Gość Violence

Moja sytuacja wygląda tak. Uwielbiam mojego faceta, podnieca mnie pod każdym względem. Ma wspaniałe ciało i charakter. Lubie się z nim kochać ale odkąd stosuję hormony żeby nie zajść w ciąże nie odczuwam potrzeby spełnienia. Mogę uprawiać seks... ale w sumie nie muszę. Ciężko mnie podniecić.. teraz kocham się by poczuć tą bliskość emocjonalną i fizyczną i zadbać o zaspokojenie partnera ale nie czuję tego szalonego dreszczyku, ani chęci dojścia. Bardzo mi tego brakuje. Co myślicie dziewczyny zrezygnować z poczucia bezpieczeństwa iż nie zajdę w ciążę na rzecz przyjemności? A faceci? Co byście poradzili swojej kobiecie?

Udany i radosny seks jest ważną częścią związku. Dlatego ja wolałbym na miejscu Twojego męża, byś odstawiła pigułki i byśmy się inaczej zabezpieczali - np. prezerwatywami.

Gość Violence
Dzięki Wredniak za odpowiedź.;)

Gość Violence
up

Gość idź do gina
i powiedz mu o tym, może wystarczy zmienić piguły na inne. Nie wstydź się, masz prawo do przyjemności z seksu.

Gość idź do gina
Przedłurzacz weź pod uwagę i to że nic skuteczniej nie zabija ochoty na seks niż strach przed wpadką - przynajmniej ja tak miałam.

Gość Violence
idź do gina - problem w tym że ja już brałam różne tabletki, i zawsze miałam mocny spadek libido plus mdłości ból piersi itp, ostatnio zaczęłam stosować nuvaring bo ponoć to najmniejsza dawka hormonów jakie można przyjąć by być zabezpieczoną... i lipa... nie mam mdłości i bólów ale libido zerowe:(

Gość idź do gina
No to faktycznie, lepiej posłuchaj rady panów, dobrze radzą :). Myślałam, że to Twoje pierwsze.

No chyba nie mam wyboru. Odstawię.. przedłurzacz orgazmów - Dzięki za radę;) ale z tym to nie ma problemów.