Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrryyypryyy

czy mężczyzna czuje że dziewczyna jest dziewicą ..?

Polecane posty

Gość brrrryyypryyy

jak w temacie... czy poczuje to jeśli ona wejdzie w niego w pozycji na jeźdźca ? Czy po kilku razach kochania się dziureczka się rozciąga czy ten etap następuje powoli ? Z góry dzięki i pozdrawiam ...

Gość nakręć film
rozciągnie się... i może nie zauważyć ale możesz mieć solidniejszą błonę i będzie trochę bolało i będzie krew i co? powiesz mu że okresu dostałaś?

Gość brrrryyypryyy
problem jest inny bo chce to z kimś zrobić a potem ze swoim i mój wie że jestem dziewicą i czy da się ukryć że już nie jestem ??? :( taka głupia sytuacja ale luby mój słaby w łóżku okropnie...

Gość aldonargrgr
też jestem ciekawa ponoć mój nie czuł nic ale nie jestem pewna czy da się oszukać może i tak ... pewnie jesteś młoda to korzystaj bo jak całe życie masz być z takim kochankiem to z lekka przesrana sprawa...

Gość nakręć film
nie popieram oszusta... po cholerę już na początku wchodzić w taki związek ale spokojnie, nie musi czuć, stękniesz, jękniesz, że boli i ciasno i ok możesz sobie przygotować szpileczkę i ciapnąć się, trochę krwi poleci w palec! tak robiły nasze prababki

Gość brrrryyypryyy
ale o to chodzi że nie jestem pewna czy chce być z tym kim jestem... co to za facet który się nie kocha ze mną 4 lata... jestem dziewicą haloo niedługo będę stara i przejdzie mi ochota na seks ...

Gość aldonargrgr
oszustwo oszustwem ale jak dziewczyna ma się czuć całe życie niespełniona w seksie ? każda z nas marzy o niezapomnianym seksie :D

Gość i jaki problem
spoko... najfajnieszy seks ma kobietka po 30

Gość brrrryyypryyy
a nie jest kiepski skoro od 4 lat nie może tego zmienić ? po 5 minutach chce już się wpychać ..:/ zraził mnie tym okropnie ... nie spyta się czy jestem gotowa nie spojrzy tylko chce wpychać teraz już nawet się nie pieścimy tak mi w łóżko z nim źle i jego pierwsza dziewczyna go zdradziła i zostawiła chyba wiem dlaczego teraz ..:/

Gość brrrryyypryyy
i zbytnio się nie dowiedziałam, czy on to wyczuje czy nie ? jak bym była po pierwszym razie to i bym mogła ja w niego wejść bo on tak chce ..:/ a z taką ciasnotą boję się sama myślałam że on mnie poprowadzi gdzie się zawiodłam .. nie wiem czy chce z nim być źle mi ale zależy jednak : (

Gość aldonargrgr
tak jak już mówiłam czuć błony nie musi czuć ale co z tym rozciągnięciem nie mam pojęcia.

Gość ladypunk
ja mam juz 1 raz sa soba i szczeze mowiac bolalo...troszke musial sie pomeczyc ze by we mnei wejc , wkoncu mial dosc duzego przyznam:) byla krew i nie czulam nic przyjemnego i taksamo gra wstepnya byla do bani wogle sie nie podniecilam no ale cuz juz z ni nie jestem i chcialam sie zapytac czy drugi raz takrze bedzie ciezki czy nadal bedzie problem z wejsciem i czy bedzie taksamo bolalo?

Gość ja wam coś powiem
Ja mam zbliżeniowy detektor dziewic (taka aplikacja na komórkę), jak widzę jakąś na horyzoncie to mój telefon zaczyna grać melodię "o mój rozmarynie" :classic_cool: