Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzzzia

co myslicie o przedłuzaniu włosów?

Polecane posty

Gość juzzzia

myslicie ze to fajnie wyglada? nie mowie konkretnie o przedluzeniu na slub tylko tak ogolnie na dluzszy czas?

Gość Aneti*24
miałam przedłużane, nosiłam 5 miesięcy byłam zadowolona, jak mi nie urosną do ślubu do doczepie sobie

Gość juzzzia
a jaka metoda przedłuzałas? i wlosy naturalne czy te syntetyczne?

Gość moim zdaniem.....
strasznie niszczą nie polecam:O mam zniszczone włosy, musialabym chyba 20 cm obciąć zeby byly zdrowe:O:O koszmar:O

Gość Aneti*24
na microringi, włosy naturalne

Gość Aneti*24
jeśli chodzi o niszczenie to wszystko niszczy włosy suszarka, prostownica itp. przyznaję wypadło mi trochę włosów po zdjęciu nawet się wystraszyłam, ale falszywy alarm wszystko ok bez obaw:):) na pewno sobie jeszcze doczepię :):)

Gość juzzzia
i ile zaplacilas za wlosy naturalne? duzo pasemek mialas? bo ja juz kiedys przedluzalam ale te sztuczne i z nimi nie da sie za wiele zrobic bo ani pokrecic ani wyprostowac

Gość Aneti*24
przedłużała mi siostra fyzjerka więc to było gratis, miałam 100 pasemek, ale im więcej tym lepiej 120 to min. a pasemka zamawiałam na allegro: LongHair_pl

Gość juzzzia
no ale wlasnie chodzi mi o to ile zaplacilas za 100 naturalnych pasemek

nie polecam przedluzania wlosow!!! chyba ze masz kupe kaaasy!! to bardzo kosztowne ponad 1 000 zl, zreszta wszystko zalezy od tego czy masz geste wlosy a im gestsze tym zabieg jeszcze drozszy i jeszcze do tego nie jest to jednorazowe bo po kilku miesiacach (zalezy jak rosna ci cebulki) musisz powtarzac zabieg bo pojawia sie przy skorze meszek co oznacza ze trzeba od nowa sztucznego wlosa \"skleic\" z tym naturalnym

spytaj fryzjerki ile kosztuja naturalne wlosy? to ci nie odpowie bo sa cholernie drogie!! poza tym we wszystkich salonach kupuja te najgorsze po hurtowej cenie a klientowi wciskaja ciemnote

spróbuj się trochę zastanowić... to tak jak robisz tipsy niewazne jaka metoda (sztuczny paznokiec zakrywa caly naturalny) tak tez sie dzieje z wlosami, a potem jak chcesz zlikwidowac to pieroństwo to masz zarąbiście słabą warstwę plytki paznokcia a co z dopiero z naturalnymi włosami??? brrr koszzzmar!!

Gość bfbfbfbfbfbfb
A z jakiego rejonu jesteś? bo ja znam fajny salon we wrocławiu, gdzie przedłużają włosy metodą mało inwazyjną, tzn. doplatają to Twojego pasemka tuż przy skórze) i wcale nie kosztuje to 1000 zł ;) Moja znajoma tak nosi i jest bardzo zadowolona i osoby postronne nic nie wiedzą, że ma część nieswoich (doczepia sobie naturalne). www.amazingstudio.pl