Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ufazam

najbrzysze są brązowe i czarne oczy...

Polecane posty

Gość buahhahahahah
to ty chcesz mieć prosiaczka!:O

Gość buahhahahahah
rude włosy:O współczuję :( może się przefarbuj?

Gość Sratatatatatatatatata
coo.......... o rozowej cerze,bialych wlosach,blekitnych oczkach mmm cudo! żartujesz prawda??? albo to podszyw.... nie,nie zartuje :) to jest piekne.w szkole kiedys mialam taka kolezanke o takiej urodzie.wszyscy wyzywali ja ze brzydka etc a mi sie zajebiscie podobala:) gdy byla w poblizu to nie moglam oderwac od niej wzroku,miala naprawde piekne wlosy,oczy,skore.ale coz,innym podoba sie co innego :P

Gość werfgvbn
taaaaak? a to dziwne ja mialam w klasie same szaraki :D w gimnazjum i liceum:D

Gość ghghgh
Sratatatatatatatatata -masz podobne preferencje jak ja:)..brazowe ,ogólnie ciemne oczy mają wszyscy murzyni ,chińczyki ,araby itp ,niebieskie oczy to symbol europejskiego pochodzenia ..wiecej północnoeuropejskiego szlachetnego pochodzenia

Gość buahahhahahah
to jest piekne.w szkole kiedys mialam taka kolezanke o takiej urodzie.wszyscy wyzywali ja ze brzydka etc a mi sie zaj**iscie podobala no to cos jest toba nie tak :(

Gość buahhahahahah
tak naprawde marze o jasnym spojrzeniu,niestety mam pochodzenie cygańskie i oczy ciemne jak mój umysł

Gość ale z was dzieci....
ile wy macie lat ze sie o glupi kolor oczu kłócicie??? :O jak wam się tak brązowe podobaja to prosze bardzo idzcie do sklepu i kupcie soczewki, nie widze problemu

Gość buahahhahahah
ej ty podszywie zalosny jestes zal poprostu juz sie setny raz podszylas w tym temacie debilko zazdrosna szaraczko:D:D

Gość eh.......
bo ona nic innego ie umie tylko sie podszywac, zazrosc ją zrzera :classic_cool: nara 🖐️

Gość buahhahahahah
jak patrze na ludzi od razu dają mi drobniaki...nie wiem dlaczego:o

Gość eh.......
heheh to takie szaraki mialy pecha ze akurat na szare gały im trafiło skoro brązowych tyle :D biedne :D 🖐️

Gość surrender
mam piwne , ale podobaja mi sie niebieskie , takie jak naprzykład ma emma bunton , prosze jakie śliczne i dotego ona ma białe włosy i rózową cere , ale pewnie kosmetyki nieco to zmieniają http://www.youtube.com/watch?v=MDSxE7dz0nM

Gość buahhahahahah
Sratatatatatatatatata oszalałaś????????? :D:D

Gość aguna
ta dziewczynka jest sliczna? niektorzy to maja poczucie humoru...

Gość o ja piernicze
nooo... piekna dziewczynka, widać ,ze cała rodzina 'piekna' :D:D:D:D:D

Gość paskudztwaaaaaaaaa
blleee paskudztwa wyliniałe bleee

ghghgh ale mi sie u mezczyzn podobaja brazowe oczy,zas u kobiet sa ochydne,brzydkie,przecietne :-O u mnie matka,ojciec,brat i ja mamy taki mix zielono-niebiesko-szarych z dominacja niebieskiego w swietle :) a jak robie sobie lampa blyskowa to wychodza calkowicie niebieskie :D moj dziadek zas ma blekitne jak woda oczy wiec jest szansa ze i moje dziecko bedzie mialo takie,zwlaszcza ze moja bratanica ma zlote wlosy i niebiesciutkie oczka:)

Gość nie wiem co mam powiedzec
świnia normalnie

Gość debilllleee O
znowu potwierdza się regula ze szare sa poprostu brzydkie :(

taaa wyzywacie ja w ten sposob bo was natura pospolitoscia obdarzyla :P ona przynajmniej ma piekne wlosy,piekna skore i oczy a wy sie paprajcie pospolite szatynki ze sraczkowatymi oczami :D mi sie strasznie oprocz tego podobaja wlosy kroczoczarne,biale,zlote i rude :) moje ex kobiety byly rudowlosymi i naturalnymi blondynkami o zlotych wlosach i bieluskich buzkach :) nie ma nic gorszego jak szatynki,paskudy :-O

Gość debilllleee O
Sratatatatatatatatata no wierzyc mi sie nie chce ze ci sie ona podoba:O wspolczuje gustu:O bardzo.

Gość debilllleee O
moja sąsiadka z roku na rok rodzi takie białe prosiaczki z szarymi oczkami bialymi wlsoakami biala skórę, biedne dzieciątka, wszyscy mówią ze są paskudne :O:O

Gość debilllleee O
no ale nie to ładne co ładne lecz co sie komu podoba :) 🖐️

obejrzyjcie sobie teledysk royskopp-what else is there.ta kobieta co tam spiewa jest piekna,jest naprawde zajebista pieknoscia. chcialabym zeby moja corka jak bedzie dorosla miala taki typ urody jak ona:)taki z nuta gotyzmu,tajemniczosci,mroku,kultury polnocy,w dodatku o normalnej twarzy a nie skurwialej dziwki z napąpowanymi ustami i wielkimi cycami :-O oprocz tego piekna jest tez Tajra Turunen :) normalnie kobiety o ciekawej urodzie a nie puste dziwki o sylikonowych balonach :-O

Gość dfffdfdf
moja krowa ma brazowe oczy wyłupiaste no ale ona jest zwierzeciem:)