Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ufazam

najbrzysze są brązowe i czarne oczy...

Polecane posty

Gość dfffdfdf
yahoooo -moja krasula ma dokładnie takie same:)

Gość Sratatatatatatatatata
http://www.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU zobaczcie na nia mmmm:) oddam wszystko zeby moja corka tak wygladala,wychwalacie jakies sztuczne kurwiska typu Jessica Alba z krzywym ryjem etc a nie widzicie naprawde pieknych kobiet :-O

Gość hehehehhe
ładne :) mi się za bardzo ta biała skóra właśnie nie podoba :O

Gość bajla moreena
najładniejsze oczy ma mandy moore i celly clarkson

Gość mi się nie podoba
mi sie nie podoba ta z teledysku:O sorry:O

Gość aguna
nie ze nie widzimy, tylko one po prostu nie sa piekne, co tu duzo mowic...

Gość OMG..
sratatat masz krzywo pod sufitem tyle ci powiem :D:D

Gość brydka
taką krzywde chcesz dziecku zrobic :O

Gość bajla moreena
aguna - mi nie chodzi teraz o pięknośc tych gwiazd clarkson i mandy moore , tylko chodzi mi o sam wygląd oczu , nie patrz na ich włosy usta itd , tylko patrz na same oczy , mandt moore ma piekne i clarkson tez

Gość kikoo
ja mam abrdzo niebieskie z natury i ladnie wygladaja. a moj chlopak ma brazowe i ciemna oprawe i naprawde wyglada zabojczo.... ogolnie mi sie podobaja wyraziste kolory, ale moja mama ma blekitne i tez sa sliczne..

Gość podmiot
moim zdaniem najladniejsze sa ciemnobrazowe- nie piwne i niebieskie, najlepiej jasne z ciemnymi obwodkami! pieeeekne :)

Gość brydka
a mi się takie jasne kojarzą z kataraktą albo ślepotą :O jakby człowiek zwrok tracił :O:O fu:O

Gość brydka
wzrok* a rzesy to sie chyba kazdy ze mna zgodzi ze musza byc cieme:D brwi tez :) 🖐️

Gość aguna
no rzesy jak najbardziej ale brwi o ton ciemniejsze od koloru wlosow, a nie blondynka z kruczoczarnymi brwiami

Gość kikoo
blondynki z ciemnymi brwiami to wlasnie typ slowianski. a nie blondynki z blond oprawa (typ nordycki)

hmm nie bylo mnie na chwile.hmmm twierdzicie ze one nie sa piekne a wg mnie sa wiec chyba tu sie wysowa powiedzenie "nie to piekne co piekne lecz co sie komu podoba". Dla mnie kobiety o wschodnich rysach,typowych lub renesansowych ze zlotymi,rudymi lub bialymi wlosami sa najpiekniejsze,cudowne :) maja w sobie to cos,cos cudownego co sprawia ze nie moge oderwac od nich oczu :)(ci co mnie znaja na tym forum wiedza ze jestem ex lesbijka:P) a mezczyzni ktorzy sa dla mnie piekni to ci ktorzy maja gejowata sylwetke,wschodnie rysy lub inteligenckie,cieple :)i dusze jak Werter Goethego a charakter kobiety :) piekni ludzie czyli ci ktorzy mnie interesowali,pociagali a jak patrze na ten swiat show biznesu to nigdzie nie widze zadnej pieknej ani zadnego pieknego :-O

dodam ze sama mam naturalnie sredniej ciemnosci blond zloto-popielate wlosy a farbuje na kruczaczern,hehe i sa smieszne odrosty,jasnozlote.mam zas rysy tez lekko wschodnie;)