Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość risetta

Cciałabym dać ogłoszenie, że poszukuję...

Polecane posty

Gość risetta

Jestem bardzo nieszczęśliwa w moim małżeństwie, mam 30 lat i 8 letnie dziecko. Mój mąż od dłuższego czasu ze mną nie rozmawia, nie łączy nas nic. Z pewnych powodów nie mogę jeszcze od niego odejść, moja rodzina mieszka daleko, nie mam na kogo liczyć. Mam koleżanki, ale chciałabym mieć jakiegoś bliskiego kolegę,faceta z którym moę wyjść do kina , na drinka, etc. Nie chodzi mi o seks , ani związek. Myślałam ,żeby dać ogłoszenie w internecie, ale nigdy tego nie robiłam, nie wiem czy np. nie zgłoszą się jacyś zboczeńcy , itp. Co wy o tym myślicie, jakieś wskazówki?

Gość ile można pytam się
Skoro z góry wykluczasz seks i związek, to nikt się z tobą nie spotka, bo niby po co????

Gość risetta
A czy ktoś się zaangażuje w związek z mężatką?

Gość ile można pytam się
Tak, ale tylko żeby uprawiać z nią seks.

Gość risetta
Widziałąm ogłoszenia na różnych stronach ,że ludzie szukają przyjaciół nie tylko partnerów.

Gość a nie masz kolegów

"Z pewnych powodów nie mogę jeszcze od niego odejść (...)" Żal mi Ciebie kobieto, bo Ty pewnie nigdy od niego nie odejdziesz - zawsze się znajdą powody, żeby jeszcze zostać. A im dłużej będziesz czekać, tym masz mniejsze szanse na ułożenie sobie życia...

Gość Macfan26
risetta ---> Dziewczyno, nie marnuj sobie życia i młodości na beznadziejny związek. Jeśli faktycznie masz podstawy, aby odejść, to odejdź.