Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluysssia

Zaraz oszaleje... naprawde...

Polecane posty

Gość oluysssia

Mam problem. kochalismy sie z moim chłopakiem. Był to 18 dzien cyklu (moje cykle trwaja 30-33 dni).Śluz wodnisty (z takimi jakby białymi grudkami) Używaliśmy prezerwatywy + globulki. Podczas stosunku, w pozycji 'od tyłu..' mojemu chłopakowi zaczeła zsuwac się prezerwatywa, wyjmując członka zeszła cała..zostając we mnie (wystawała tylko koncowka..na zewnatrz) Chłopak odrazu wyjął ją.. Nie miał wytrysku, w prezerwatywie znajdowała się tylko nie wielka ilośc płynu. Strasznie się boję.. że mogłam zajść w ciąże. Chłopak mówił że płyn z prezerwatywy mógł.. dostać do środka. 2 dni spoznia mi okres..

Gość dokladnie tak
Nie stresuj sie bo to moze byc powod Twojej nie pojawiajacej sie mienstruacji...Naprawde narazie zalecam spokoj i mozesz kupic test...ale nie sadze aby doszlo do zapodnienia.

Gość juzio wkurwiony na maksa
jestes w ciąży na bankmoje gratulacje

Gość oluysssia
Liczyłam na mądre odpowiedzi.

Gość dokladnie tak
Wez sie ZAMOKNIJ przyglupie jeden!!Nie czytaj takich wypowiedzi bo to pisza tacy ktorym to sprawia przyjemnosc.. Moim zdaniem nie ma sie czego bac , nie bylo wytrysku - pozatym uzylas globulki wiec szanse sa znikome.Moim zdaniem powinnas zrobic test i wszystko by sie wyjasnilo- POZTYWYNIE RZECZ JASNA- wiec sie nie denerwuj:)