Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdasjkas idosjk

gładka twarz...jak?

Polecane posty

Gość jdasjkas idosjk

Witam :) Dziewczyny co proponujecie na twarz? Na wypryski i krostki??? Sotsowałam juz mnostwo srodkow, ale z marnym skutkiem... :( Błagam poradzcie cos, najlepiej cos sprawdzonego i konkretnego... Co Wy uzywacie? I z jakiej firmy??? Z gory dziekuje :) Pozdrawiam

"Sotsowałam juz mnostwo srodkow, ale z marnym skutkiem" skoro nic nie pomaga to może idź do dermatologa :)

Gość jakajaka
ja Ci polece krem pichtowy i tonik taki sam, firmy PRODERM czy cos takiego nie chce mi sie isc spr

Gość jakajaka
a do wiadomosci LEVIATANA dermatolodzy nic nie pomagaja;)

Gość aha a jeśli to
gronkowiec, który często mylony jest z trądzikiem i leczony na siłę nie tym, co trzeba?

Gość jdasjkas idosjk
Oki dziekuje Wam bardzo, oczywiscie sprawdze!!! :)))) Dermatolog - własnie rowniez z marnym skutkiem... Pozdrawiam :)))

Gość moni_ka28
Nie myje twarz woda z kranu, tylko mam delikatny tonic i wode mineralna. Zazywam tez takie tabletki ceranova, przez 3 mc dwa razy na dzien, teraz tylko raz albo nawet co drugi dzien.

Gość jakajaka
krem pichtowy czy jakikolwiek olej pichtowy jest na zmiany skórne, grzybice itp ja mam tradzik i jak nic innego pomaga mi z reka na sercu olejek pichtowy, krem pichtowy i tonik chodzilam wiele lat do dermatologow i nic innego na mnie nie dziala

Gość Mer
Swego czasu na twarzy pojawiało mi się sporo wyprysków i mało co na nie pomagało. Teraz mam gładziutką buźkę, tylko przed miesiączką atakuje ją jedna czy dwie krosteczki, ale maznę korektorem i nic nie widać. ;) Nie wiem czy to zasługa Benzacne, czy może mój okres wypryskowy już minął, ale w.w maść jest naprawdę dobra dla tych, którzy nie mają zaawansowanego trądziku, a niewielkie problemy. ;)