Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm...............

Duży nos

Polecane posty

Gość hm...............

mam 12 lat i mam wielki nos jego wymiary to 5 cm i w szesz 2,5 cm czy to jest wielki nos jak na mówj wiek wy jakie macie wymiary piszcie

Gość mici
masz dopiero 12 lat nie jest powiedziane ze jak urosniesz to i nos jeszcze urosnie

Gość mici
bzdura. czsem jest tak ze najpierw uwydatnia sie bardziej nos a potem jakos jak mlody czlowiek rosnie to tak jakby ten nos robi sie coraz bardziej proporconilny w stosunku co do calej twarzy.

Gość Swinka
kochanie nie martw sie bo ja tez tak myslalam mialam dluuugi nos niestety cos mnie podkusilo poszlam na operacje i zaluje chcialam nosek skrocony a mam zadarty szeroki z nie rownymi dziurkami i wogole do mnie nie pasuje zaluje ogromnie JAK UROSNIESZ TO MOZESZ LADNIE SIE MALOWAC I NOSEK CI TYLKO URODY DODA JA NIESTETY ZNOW BEDE GO POPRAWIAC NAWET NIE WIESZ JAKIE TO UCZUCIE TYLE ZAPLACIC NAMECZYC SIE A POTEM TYLKO SAME ZMARTWIENIA TAKZE NIE DOTYKAJ NOSKA JA ZAPLACILAM 11 TYSIECY U ZNANEGO DOKTORA

Gość szuszka
W twoim wieku nie martwiłabym eis jeszcze kształtem nosa- jeszcze bardzo dużo może się zmienić, głowa do góry. Przecież ty ciągle rośniesz a więc rysy twojej twarzy jeszcze się zmienią. Pamiętaj,że najgorsze są kompleksy i wmówienie sobie czegoś