Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffany85

do którego miesiąca?

Polecane posty

Gość Tiffany85

hey dziewczyny do ktorego miesiaca bedzie sie utrzymywal bol piersi?strasznie mnie bolą ,czasem nawet w nocy sie budze ;/

Gość szybko przechodzi i zaczynają
się inne dolegliwości ;)

Gość Tiffany85
no wiesz jesli chodzi mdłości itd to ja to wszystko mam i mi to tak nie przeszkadza w przeciwienstwie do bolu piersi ;/

mnie piresi bolaly chyba tylko 2 miesiace potem bylo lepiej ale jak sie zle polozylam to mnie bolalo:( Ale takie juz sa uroki-cos pieknego:)

Gość Tiffany85
no widzisz a u mnie 3 miesiac a bol nie znika,czasem mam nawet dreszcze ,nie wiem jak sobvie z tym bolem poradzic czy masowac czy kremowac nie mam pojecia

Gość ja jestem w 15 tc i nadal bola
troche mniej niz wczesniej, ale bol jeszcze nie minal...tez mnie ciekawi jak dlugo jeszcze...

Tifany nic sie nie przejmuj dasz rade-a ja tobie dam rade jaka ja stosuje-mąż-to moja rada niech siedzi i masuje;) A tak naprawde to nie wiem i nawet nie pamietam dokladnie czy byl to 2 miesiac czy nie pozniej-ja tam w ciebie wierze ze wytrzmasz:)

Gość Tiffany85
wytrzymac ,wytrzymam ale jakos to zalagodzic bym chciala bo normalnie az sie boje ich dotykac ,no ale w sumie to i tak nie jest tak straszne jak porod :)

pomysl sobie tak-tyle kobiet rodzilo i zeje ja tez przezyje-ja juz rodzilam 2 razy i 1 porod trwal 14 godz i nie nalezal do latwych i nie zrazilo mnie to na dlugo bo po 3 latach urodzilam drugie wciagu 2.25min!!!I bardzo chce trzecie:) A co do twoich piersi to chodz jak najwiecej w staniku ,tylko ich nie uciskaj tylko na luzno tam-mysle ze nie beda takie "skoczne" i moze bedziej mniej bolu

większość niedogodności spowodowanych hormonami (w tym ból piersi) ustępuje po 14 tygodniu ciąży, ale niekoniecznie ból piersi musi po tym czasie ustąpić - to sprawa bardzo indywidualna

u mnie ból piersi minął szybko, ale dla mnie gorszy jest ból sutek :( masakra!!! Wszystko je ociera, stanik, koszulka, wrażliwe na dotyk, aż do bólu i na chłód