Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza30

Narzucający się kolega

Polecane posty

Gość luiza30

Od kilku miesiecy pracuję w nowej firmie. Bardzo lubię swoją pracę i nie chciałabym jej zmieniać, ale od jakiegoś czasu kolega z którym pracuję stał się bardzo uciążliwy. Nachodzi mnie i siedzi u mnie godzinami utrudniając mi pracę. Nie chcę być niemiła, więc spokojnie mu mówię, żeby dał mi spokój, ale w środku aż mnie skręca żeby mu ostrzej powiedzieć. Wczoraj usłyszalam, że gdybym tylko chciała to on wszystko dla mnie zrobi:-( Dzisiaj, że jutro che iść na kawę z okazji walentynek. Nie wiem jak go nie urazić ale dać do zrozumienia, że jego \"amory\" wcale mnie nie bawią. Nie chcę mu po chamsku odpowiadać, bo jakby nie było pracujemy razem i wskazane są "poprawne" stosunki, ale aż się prosi .... Aaaa i jeszcze jedno ..... ja mam męża on jest sam.

Gość Apsztyfikultyfikiewicz
Skoro kolega twierdzi, że zrobi dla Ciebie wszystko, co zechcesz, to powiedz mu, żeby Ci przestał raz na zawsze zawracać głowę. :)

Gość february_14
powiedz, ze twoj maz nie bylby zadowolony i ze ten dzien chcesz spedzic wlasnie z nim.

Gość luiza30
No wiecie....mówię do niego tak właśnie, ale może za delikatnie...... Moze powinnam bardziej dosadnie, tylko wiem, że się pogniewa.

Nie da sie tak odrzucić czyichś uczuć, zeby to tego kogoś nie zabolal. Z tym sie musisz liczyć. No po prostu powiedz spokojnie lecz stanowczo \"nie\" i koniec.