Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkakrejzolka

nie nawidze polskiej mentalnosci...

Polecane posty

Gość mariolkakrejzolka

dlaczego w Polsce nie mozna wyjsc ubranym jak sie komu podoba, chociazby do pobliskiego sklepu bo juz ludzie gapia sie jakby ducha zobaczyli, czemu stado ludzi rzuca sie do ogladania wypadku, ludzie w autobusach az miejsce zmieniaja zeby zobaczyc co sie stalo, po co, po co pytam sie? jestescie tak zacofani jak ludzie ze wsi gdzie wszyscy o wszystkich musza wszystko wiedziec...

Gość karinkaka
no tak jest i nic na co nie poradzisz

Gość Ups...........................
A w co się ubrałaś że wszyscy się na Ciebie patrzyli?

Gość mhjhjgjhgjhgh
mariolka "krejzolka" (ja pierdolę...), to ty wczoraj wrzucałaś swoje zdjęcie w bieliźnie do oceny? :P

Gość fhjfjfe
ja za to nienawidze jak ludzie obgaduja np mnie ze mieszkam z facetem bez slubu ....

Gość miałamkolegę...
mnie też to wpienia. Zeby to jeszcze coś pomogło, nie? I na koniec - gdy ktoś ginie - świeczka na stół i płacz. Kurde - to jest takie głupie. Najlepiej przy lesie ta świeczka. Mnie to dobija. Ja bym sobie sztucznego ognia kazała zamówić - wreszcie koniec - tu świeczuszka i płacz, że jedna koleżanka umarła i z kim tu dalej na te ploty... nie wiem. Mam dosyć. Jak się nagiąc do takiego debilandu? :( Po co?

Gość miałamkolegę...
Moi zdaniem jak ktoś z tego ma kaskę, że tak płacze to sobie może płakać, ale ja??? Co ja mam z tego. A dalej sie naginać - nie ma sensu. No nie ma sensu naginać się do głupoty, ja się tylko do tragedii życiowej przez to doprowadziłam. Ale to nie jest moja wina - zawsze mówiono, że mieszane małżeństwa powodują dziczenie ludzi. I to prawda jest. Z mieszanego małżeństwa jest tylko zdziczałe potomstwo. Tak przeczytałam i wierzę w to :(