Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśnie Pan

jechać czy nie???

Polecane posty

najlepsze jest to, że byłem tam w tamtym roku 5 miesięcy.... Tylko kilka razy byliśmy pod obstrzałem, jakieś 30 metrów ode mnie wybuchła bomba w samochodzie.... Miałem szczątki jakiś ludzi na sobie, ale teraz ta akcja z tym inzynierem.... Owszem traktuje to jako wyzwanie, ale tylko dla kasy... a pracowałem na zatoce meksykańkiej i zachciało mi się więcej... muszę sie dzis najebac bo zwariuje

Gość kolotw
Jedz.tylko,ze jak Cie porwa to wtedy nei pąłcz i nei domagaj sie pomocy od panstwa Polskiego(od społeczenstwa)

Gość marksistka-feministka
nie, no bez przesady. to fanatycy ale walczacy o konkretna sprawe w konkretnej rzeczywistosci. jesli obiekt jest chroniony i nie facet nie bedzie sie wypuszczal w gory, to prawdopobnie nic mu nie grozi. tylko to troche jak w wezieniu pol roku siedziec.

Napij sie i przemysl Ja bym był sam to bym chyba pojechał Bał bym sie jak cholera ale jakie wrazenia!!!!!!!!

kolotw I znowu sie jakis d**ek pcha tam gdzie źle sie dzieje,a potem płacze i wymagania na koszt panstwa(społeczenistwa) Kolezko czy ty zdajesz sobie sprawę ilu polaków pracuje w dziwnych miejscach na swiecie??? Proszę nie nazywaj tak ludzi których NA PEWNO maja ciekawsza prace od Ciebie...

no ktos musi te rope przerabiac, bo bedziemy na rowerach niedlugo wszyscy jezdzic. ja bym pojechala, ale ja jestem jebnieta.

acha czyli romaowa z Tobą nie ma kompletnie sensu , naciągasz strunę do granic mozliwości , już miałeś podobne przygody ale to za mało jak widać , jedz może tym razem bomba wybuchnie pod Twoim autem a nie 30 m od niego , wtedy inni będą mieli Twoje szczątki na sobie , whatever ;)

Dobra juz nie przezywaj !!

Gość kolotw
Jaśnie Pan orientuję sie ilu Polakow pracuje w rejonach zagroznonych. Wyjezdzaja na wąłsne zyczenie ,tylko,ze potem maja zyczenie wrocic do kraju w całosci i prosza o pomoc nas,całe społczeczenswto i my mamy wydawac mase kasy na fanaberie tych ludzi ktorzy z wąłsnej woli pchaja sie tam gdzie nie powinni.

ale to takie biadolenie, a czy ty nie możesz rozwalić sie samochodem wiozać swoja dupke z biura do domu ((oczywiscie Ci tego nie zycze)) ????????????????? Nikt nie zna dnia ani godziny, ale czy wy zdajecie sobie sprawe co ten facet musiał myslec jak 4 miesiace go przetrzymywali, albo bezpośrednio przed egzekucja???? Nie rozumiem zupełnie takiego negatywnego nastawienia do takiej osoby jak ja...

taaaa. najlepiej wszyscy siedzmy w domu, bo zamach albo porwanie moze sie zdarzyc wszedzie. i zawsze na koszt podatnika.

a my za pewne nie rozumiemy po co pytasz o zdanie na forum skoro masz juz gotowa odpowiedz ?! i tak pojedziesz więc co za róznica , postanowiłeś tu się podkręcić przed wyjazdem , nie kumam ?

Kurwa chcesz to jedz nie to nie i nie zawracaj nam dupy Bez sensu ta dyskusja co se myslał Bał sie i błagal zeby ktos mu pomógł Kazdy ma tu troche racji!!!!!!!!!!!!

a tak wogole.... o jaka ten facet prosił pomoc???? o to zeby rzad Polski nie wysyłał wojsk do afganistanu???? Myślisz, że takie myslenie było jego pomysłem???? Nie uwazasz ze wolał powiedziec swojej rodzinie nie, wiem np. Kocham Was??? czy on prosił o jaką kolwiek pomoc społeczeństwa????

Gość kolotw
Jaśnie Pan wypadek to co innego,a pchanie sie tam gdzie mozna byc porwanym,zabitym to co innego.Wszystko by było OK,gdy Ci co wyjezdzaja do pracy w takei konfliktowe rejony poźniej nie domagali sie pomocy od panstwa tylko przyt pomocy tylko rodziny wychodzili z opałow. Spojrzec trzeba na tego inzyniera zabitego w Pakistenie.On na peno myslał tak jak Ty,wyjechał dla kasy a teraz my wszyscy ponosimy konsekfencje finansowe tej chciwosci tego pana .

jezeli bysmu mu pomogli i wypuscili jakis więzniów badz wpłacili okóp to jutro by was kurwa wszystkich porwali !!! Ciebie tez tak zostawią jak przyjdzie co do czego!!!

ty kolotw czy cos jestes nienormalny.

1. Chciałem pogadać, wygadać sie z osobami postronnymi.... 2. Sama ironia, większosc z was wyładowuje swoje flustracje.... dziwni jesteście ludzie... czy ja wam coś złego tu powiedziałem???? co chwile wyzwiska.... to jest właśnie poziom tego "polskiego społeczeństwa." AMEN

Chodzi mi o panstwo !~!!!

dziwne bo ja ani razu nie przeklinałam , mało powiedziałam co o tym myślę ale Ty i tak swoje , więc jedz i codziennie odmawiaj dziesiątkę za bezpieczny powrót w jednym kawałku , kto kusi los ten musi się liczyć z konsekwencjami , takie życie :)

Gość kolotw
marksistka-feministka ty chyba jestes nienormalna. Na pewno tez dla kasy wiele rzeczy zrobisz.

dzieki stary. jedz i niech moc bedzie z Toba :)

Ja nikogo nie wyzywałem a czy przeklenstwa w wypowiedziach swiadczom o poziomie???

Gość jedz i nie boj nic
nie wezmą diabli złego bo wiedzą że i tak jego :D

Gość kolotw
Jaśnie Pan a poza tym chyba masz jakas rodzinę.Matkę,ojca,Ich sie poradz.

chlop pojechal zarobic na rodzine, padl ofiara terrozyzmu, a ty mu zarzucasz pazernosc maly czlowieczku? moze wszyscy idzmy na bezrobocie. ja pracuje i dostaje za to pieniadze. tak jest ten swiat urzadzany, maly.

Gość kolotw
marksistka-feministka OK.pojechał zarobic,ale wiedział gdzie jedzie.Dolary oczy mu zasłwoniły.

a co z zawodowa armia w takim razie? he?