Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa

może i ładne ale taka cena ?????

Polecane posty

Nie podobaja mi sie. do slubu w odkrytych jakos mi to nie pasuje.. :) Podobno szczęście wtedy ucieka... :P :)

Gość aaaaaaaaaaaa
pomijam że odkryte bo sama do końca nie jestem przekonana czy odkryte ale ta cena zabija :( za buty na raz ;)

Gość czarownica z portobell2o
dlatego ja idę do ślubu w srebrnych sandałkach ;) przydaczą sie jeszcze kiedyś. a zabobony pierdolę :)

boze bez przesady z zabobonami...szczescie ucieka...jakos ja jestem z mezem szczesliwa zaraz po slubie zaszlam w cize...pomimo ze nie planowana ale nie twierdze by to bylo to uciekajace szczescie....po co brac slub koscielny jesli wierzy sie w przesady?????????

Gość do imili86
a w której hali ????? podjadę zobacze sobie

Gość to już
nawet nie o zabobony chodzi a o to że to nieeleganckie

to byla hala D....na niej jest najwiecej butow no ta ostatnia bo na to pamietam ze sukienki itp itd..na b na pewno nie c to chinska..na d no tam maja fajne skorzane rozne buciki...i nie az takie drogie no na pewno nie siegaly cenowo 920 zl:)

nie sadze by byly nieeleganckie...dziwnie sie przyjelo w Polsce...eh jak juz ludzie sobie cos ubzduraja to tylko jeden styl i tyle...

Gość porzadny szewc
potrafi zmniejszyc za wysoki obcas a but nie straci fasonu.

Gość aaaaaaaaaaaa
Dzieki za info podjade zobaczę :) porzadny szewc potrafi zmniejszyc za wysoki obcas a but nie straci fasonu. dobrze wiedzieć takie rzeczy tez dzieki :)

Gość brak slow
nie wiem jakie masz plany...ale zle beda wygladaly te buty z zalozonymi ponczochami:/poza tym,jezeli masz dluga suknie beda wystawac Tobie tylko paluchy:/

a wiesz ze jest cos takiego jak ponczochy bezszwowe....i wcale ze nie wystaja same palce...

Gość brak slow
ze szwem lub bez!!!to wyglada bardzo nie elegancko!co tu duzo pisac wies spiewa i tanczy;)

Gość a wlasnie czytalam teraz w
gazecie gdzie wypowiadala sie jakas znawczyni w modzie slubnej ze teraz najmodniejsze buty slubny to te z odkrytym palcem no i bylo jeszzcze ze w tym roku wyjatkowo wiele rodzaji sukien jest modnych , ze nie ma jednego typu , ale ze modne sa tez niby falbany co mnie akurat zdziwilo

temu komus o pseudonimie brak slow nic nie pasuje wiec niema sie co dziwic....gdzie bym na temat nie weszla pojawia sie i wszystko zle....a i widac ze na wsi dawno nie bylas skoro takie glupie teksty sypiesz....chociaz ja z niej nie jestem a mialam wesele na wsi bo tak chcialam bo jest o niebo lepiej...a buty sa eleganckie

21:03 [zgłoś do usunięcia] brak slow ze szwem lub bez!!!to wyglada bardzo nie elegancko!co tu duzo pisac wies spiewa i tanczy ty chyba jestes ostatnia osoba ktora moze decydowac co jest wsia a co nie...ty pewnie nosissz 10 cm CZUB jesli dziewczyny kupujecie buciki z OPEN TOE to musiscie zwracac uwage na to zeby dziurka nie byla zbyt duza bo wtedy bedzie wam noga uciekac

Gość brak slow
tak sie sklada,ze mam buty z okraglym czubkiem obszyte satyna bez zadnych dodatkow,klamer itp.piekno kryje sie w prostocie i radze o tym pamietac,a tak przy okazji to jestem z miasta:)

no wlasnie jestes z miasta i chyba nigdy na wsi nie bylas bo ludzie tam o wiele lepiej sie ubieraja i sa bardziej kulturalni niz Ty i wiekszosc miastowych chociaz sama z miasta jestem...i faktycznie tak jak napisala osoba wyzej jestes ostatnia osoba ktora moze mowic co jest \"wiejskie\" buhaa

Gość brak slow
przepraszam bardzo,ale nie zawsze to co jest modne jest eleganckie...buciki jak na zdjeciu pasuja do zwiewnej,letniej sukienki do 3/4 lydki,ale do dlugiej sukni absolutnie nie...wystaja same palce. do sandalkow z odslonietymi palcami tez nie zakladacie rajstop obojetnie czy sa one ze szwem lub bez prawda?nie rozumiem oburzenia

Gość brak slow
dzieki:)niezle sie ubawilam:)

Gość według zasad protokołu
dyplomatycznego elegancka kobieta NIGDY nie powinna odsłonić pięty ani palców, nawet na "niezobowiązującym" popołudniowym przyjęciu w ogrodzie. Tak samo NIE WOLNO jej wystapić publicznie bez rajstop. Więc - albo klasyczne czółenka, albo tzw. "hiszpanki" - kryta pięta, kryte palce, i ewentualnie paseczek wokół kostki (nie we wszystkich fasonach). Każdy inny fason butów zostanie uznany za towarzyski faux pas. Buciki typu peep-toe są rzeczywiście prześliczne, ale do nich powinno się mieć gołe nogi ;) czasami pojawiają się specjalne pończochy z dziurką w miejscu palców, ale to już dziwnawy wynalazek. Bez rajstop w sukni ślubnej to już lekka awangarda ;) Tak więc - na ślub klasyczniejsze buty + pończochy albo rajstopy, a na poprawiny zalotne peep-toe, gołe nogi i lekka koktajlowa sukienka. I będzie pięknie :)

Gość brak slow
wreszcie jakas/jakis normalny sie znalazl:)dziekuje za te opinie wedlug zasad protokolu:)

Gość juz nie moge pisac
ryłko robi okropne buty i twardej skóry. zanim je rozchodzisz miną lata całe

przepiękne są te buty, co autorka pokazała, ale co do Ryłko sie nie zgodzę, że sa twarde. Może trafilas na jakis jedwn wadliwy model. Ja aktualnie mam \"na chodzie: z 8 par róznych modeli Ryłko, a ile juz zchodziłam to nie wspomnę i może z jedna wpadkę miałam, że się skóra szybko zniszczyła. Nigdy mnie nie obtarły, błyskawicznie dopasowywały się do nogi, mogę w ciemno kupowac rozmiar, bo trzymają rozmiary. Jestem bardzo zadowolona, przeważnie wydaje ok. 180-220 zł za parę w sklepie firmowym i chodzę latami.