Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwalniana

zwolnią mnie

Polecane posty

Gość zwalniana

mam do was pytanie. dzisiaj przyszedł szef, zebrał ludzi i powiedział że wykrył błąd i dojdzie do tego, i że jeśli osoba która wie że go popełniła uklęknie przed nim i poprosi o przebaczenie to w poniedziałek jej nie zwolni. dojdzie do tego bo to jest w papierach.to byłam ja:( błąd był mój owszem bo się pod tym podpisałam ale to nie ja go popełniłam tak na prawdę. jak można tak postępować z ludźmi, w poniedziałek mnie upokorzy i zwolni chociaż się starałam, nie raz pracowałam za kogoś, gdy tym czasem niektórzy się opierniczali i nic nie robili w tym czasie. jestem taka zdołowana. co ja mam robić jak mnie zwolnią?

Gość ciążorówka
Moim zdaniem on już wie, że to Ty, chciał Cię zwolnić wcześniej, ale nie miał na Ciebie haka;/ Kryzys mamy ponoć, ludzie wylatują z roboty "hurtowo":-(

Gość zwalniana
prowokaca?

Gość zwalniana
ja wiem, ale czy trzeba tak z ludźmi postępować? to niech mi przyniesie to zwolnienie a nie szuka haków, jak wyjść z tej sytuacji z obronną ręką?

Gość zwalniana
pod względem prawnym, za krótko pracuję, kuroniówki nie dostanę, 4 miesiace pracy mam tylko

Gość zwalniana
a pracy innej też nie znajdę raczej w tym kryzysie:(:(

Gość ciążorówka
Może nie mógł zwolnić Cię ot tak! Więc musiał mieć haka. Albo po prostu za bardzo się przejmujesz a on tylko gada bolubi:-)

Gość naucz się pisać poprawnie
to nie będziesz popełniać błędów skoro to nie Ty jesteś winna to powinnaś w podskokach biec do gabinetu szefa i wyjawić mu z sympatii kto ten błąd popełnił i kto Cię wrobił w to byś się pod tym błędem podpisała własnym nazwiskiem... niby jak chcesz wygrać na rynku pracy skoro nie wiesz jak się "pokłada innym świnię" i jak postępować w klatce z innymi szczurami ?! tu można tylko wygrać sprytem, podstępem i podłością.... zapamietaj sobie dziecko bo inaczej ciągle będziesz wylatywać z pracy za błędy innych

Gość zwalniana
myślę że podkładanie świń w tym momencie już nic nie da, muszę po prostu przyjąć to z godnością, może pokrzyczeć trochę że się nie docenia ludzi którzy się starają, i modlić sie żebym w tym momencie nie wybuchła płaczem

Gość fhjfjfe
owszem upokorzy jesli masz zamiar przed nim kleknac... ja bym sie postawila... sa rozne sposoby kary... nie musi odrazu zwalniac..

Gość zwalniana
chodzą już plotki ze mają zwolnić kilka osób, idę na odstrzał

Gość zwalniana
jak usunąć ten temat??