Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erag4re

Sesja

Polecane posty

Gość erag4re

Hej mam pytanie, Jak myślicie czy można tak zrobić ABY móc zdawać jeden przedmiot z sesji zimowej w czasie letniej? pzdr

Gość piękna cera
my nie myslimy, kurwa idiotko pierdolona spytaj sie w dziekanacie ty debilko jedna skond my mamy to wiedziec zalamuja mnie juz tacy ludzie jak ty

Ty zastanów sie co piszesz...moze to właśnie Ty jesteś idiotką?? Ona tylko pyta...i nie zdziwie sie jak jakas osóbka sie znadzie i na nie odpowie...niestety ja nie wiem. Pozdrawiam:)

Gość erag4re
Zirytowania - dziekuje :)

Gość erag4re
podbijam

Mnie się wydaje, że nie ale pewna nie jestem. Najlepiej zapytaj na uczelni :)

Gość erag4re
no nic spytam sie nie wiem czy w ogóle ktos miał taką mozliwosc?

Gość waterflow
Wydaje mi się, że jest to tylko możliwe za zgodą prowadzącego ten przedmiot, ponieważ przedmioty prowadzone są w siatce rocznej, co by sugerowało, że następny egzamin z tego przedmiotu będzie możliwy za rok w sesji zimowej. Prawdopodobnie będzie też traktowany jako kurs poprawkowy (za który będziesz musiała zapłacić). Chyba, że akurat zmieniają siatkę i ten przedmiot z semestru zimowego zostanie przeniesiony na letni. Zapytaj w dziekanacie o radę :-)

Gość to ja Krysia Chapałowa
najprawdopodobniej musisz pisac do dziekana o zezwolenie na zdanie egzaminu w sesji letniej. Musisz jednak miec dobre wytłumaczenie, np wyjazd albo pobyt w szpitalu...

Gość waterflow
"Chyba, że akurat zmieniają siatkę i ten przedmiot z semestru zimowego zostanie przeniesiony na letni" - sorry miałoby to znaczenie, gdyby obecnie był semestr letni, a przedmiot z Twojego roku semestru letniego przeniesiony został na semestr zimowy dla roku młodszego (mam nadzieję, że zrozumiesz moje wypociny) :-)

Zalezy od regulaminu studiów.Na każdej uczelni jest inny.Na pewno można przełożyć termin egzaminu np. ze względu na chorobę,ale czy az na letnią to nie wiem.

Gość waterflow
"najprawdopodobniej musisz pisac do dziekana o zezwolenie na zdanie egzaminu w sesji letniej. Musisz jednak miec dobre wytłumaczenie, np wyjazd albo pobyt w szpitalu..." - to też jest rozwiązanie, ale wtedy może po prostu dostać przedłużenie sesji o np. kilka tygodni, a nie miesięcy i będzie musiała podpiąć np. wypis ze szpitala (no i nie zdawać innych przedmiotów w tym czasie)

Gość to ja Krysia Chapałowa
no fakt....moja znajoma przesuwała cała sesje...nie pomyslałam ze mówisz tylko o jednym egzaminie....ale moze da sie cos zrobic...najpierw idz do dziekana i zapytaj bo panie z dziekanatu to pewnie chetniej od razu wykreśliłyby Cię z listy....:)