Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie jest pelne niespodziane

NIESPODZIANKA

Polecane posty

zaczen moze od tego ze chyba zaczne sie edukowac w nowosciach filmowych i ogolnie w tym co jest teraz na topie,wczoraj wpadl na mnie pewneim mezczyzna-(mieszkam w Londynie) przeprosil ja odpowiedzialm ze nic sie nie stalo ze sie zdarza i ze sama tez moglam patrzec przed siebie a nie w komorke:)Nie wiem co go tak rozbawilo ale powiedzial ze mozemy pojsc w ramach rekompensaty na kawe...przyznam ze czasu nie mialam i ogolnie checi:)Wiec grzecznie odmowilam i sie pozegnalam..chlopak stal jak wmurowany w ziemie i wygladal tak jakby nie wierzyl w to co mu przed chwila oznajmilam.Nagle podeszly do niego jakies dziewczyny i on...im cos podpisywal..I sobie poszlam...:) Wrocilam do domu i tak sie zastanawialam dlaczego ten chlopak sie patrzyl na mnie jak na ufo kiedy mu odmowilam wypicia wpsolnej kawy- przyznam ze reakcja byla niecodzienna..Opowiedzialam kolezance i doszla do wniosku ze moze mu sie spodobalam i sie zawiodl- zerszta Anglicy maja czasami dziwny sposob bycia:)Wieczorem szukalam recenzji pewnego filmu(sprzed ladnych kilku lat) i przezylam SZOK- naprawde .....smialam sie chyba dobre pol godziny i rozszyfrowalam zagadke:)Zadzwonilam do kolezanki powiedzialam co odkrywalm a ona twierdzi ze ja wkrecam...Wiem ze nikt mi nie uwierzy wiec doszlam do wniosku ze chyba nikomu o tym wspominala nie bede bo uznaja mnie za 28 letnia wariatke:)Bede miala niecodzienne wspomnienie. Spotkalam na ulicach w Lodynie pewnego aktora ktorego w ogole nie skojarzylam i nie rozpoznalam i szczerze nie wiedzialam o jego istnieniu nigdy...Stad ta jego reakcja...Te dzwczyny t byly jakies jego fanki i stad to zamieszanie...Nie ma co zycie jest pelne niespodzianek:)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A co to za aktor podaj imie nazwisko!!Kurde zazdroszcze chociac nie wiem kto to ale i tak zazdroszcze bo to slawna osoba z gazet a ty ja widzialas i nie pszlas na kawe!!Ja to bym pofrunela!!

EeATM nie ma czego zalowac...bylo minelo i tyle.Przyznam ze youtubie ogladnelam sobie kilka filmikow i przyznaje z reka na sercu ze w rzeczywistosci facet prezentuje sie duzo lepiej:)

Gość Ja kiedys spotkalam
Adama Fidusiewicza i to ja go chcialam zaprosic na kawe ale odmowil po powiedzial ze jest za mlody na kawe-ladnie mnie splawil:))A podaj imie i nazwisko tego angola

Heheh...moze naprawde nie pija kawy;)Ja osobiscie do slaw podchodze tak jak do kazdego innego czlowieka- to ze zyje z grania w filmach i pokazywania sie w tv ok jego wybor:)Troche tez wspolczuje bo przejsc spokojnie przez ulice nie mozna - przystanal na kilka minut i juz go wypatrzyly i w sec otoczny wianuszkiem:) A co to za roznica jak sie nazywa?Ale ok podam moze go kojarzycie:)Robert Pattinson- nie wiem czy dobrze napisalam jak nie to soryy:)

*sorry

Gość to ja dodam od siebie
ten koles jest obecnie bardzo na topie :)

No wlasnie JUZ to zauwazylam ze jest bardzo na topie:)I az mi glupio bo szczerze nie wiedzialam ze ktos taki istnieje;))Bywa prawda?

Gość rudzianka
troszkę gejowaty:-) I też go nie znam:/

A nie uwazazcie ze troche dziwna byla jego reakcja?Tak jak pisalam odmowilam wypicia kawy to stanal jakby zobaczyl UFO - doslownie:)

Gość matko
Spotkalas Edwarda Cullena i nic sobie z tego nie robisz?Jezu ja to bym chyba pognala za nim na koniec swiata !Jakbym go spotkkala to juz bym nie odeszla nigdy!!Ale ci zazdroszcze:((((((Opisz go ja wyglada , jak mowi , jak pachnie!!!

Gość matko
Nie spotkalam zadnego Edwarda Cullena!;/

Gość matko
Nie spotkalam i nie spotkam a tak bym chciala jak ja ci zazdroszcze:((No napisz cos wiecej!!Ile masz lat wogule?

bo to jest takie glupie, ze jak ktos jest slawny, to mu sie nie odmawia.. sprowadzilas chlopaka na ziemie..

Mam 28 lat i sadze ze jestem DUZO starsza od Ciebie;) Nie sadzisz chyba ze obwachuje kazdego napotkanego chlopaka/ faceta?heh.Byl urany NORMALNIE.Mowil NORMALNIE jak kazdy Anglik:)

to ja dodam od siebie - no tak sie zastanawialam potem w domu o co chlopakowi chodzilo( nie wiedzialam jeszcze kto to) potem jak juz sie dowiedzialam to zaczelam dochodzic do wniosku ze chyba sie bardzo zawiodl, chociaz nie zawiodl to zle okreslenie moze poprostu zostal bardzo zaskoczony bo nigdy by sie nie spodziewal takiej reakcji przynajmniej nie w tym momencie jego zycia?Nie wiem i sie juz nad tym nie zastanawiam;)Ale reasumujac czlowiek wydaje sie byc sympatyczny.

Gość matko
to ty juz bardzo dorsola jestes i Rob spojarzl na taka staruche?Czyli gustuje w starszych:((Nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze ze moglas go dotkac zamienic chociaz slowo i usmiechnac sie do niego a o kawie to nie wspomne!Sama kawy niecierpie ale przy nim zjadlabym i fusy!!

kochana dlatego Ty masz najwieksze szanse u niego :P poza tym szacunek, ja bym mu do lozka wskoczyla :D

Kto ma najwieksze szanse?Mam nadzieje ze Ty z tym lozkiem to zartujesz;))

Staruche?Wpraszam sobie:)No ale jezeli masz 12 lat to rozumiem Twoje odczucia wzgledem mojej osoby;))

zartuje.. nie robie mi "ladne twarze".. boje sie takich ludzi.

Gość dyskusja to rzecz swieta
A mozesz nam powiedziec jak dokladnie wygladala ta rozmowa?Ile on ma wzrostu i czy jest fajny?Jestem fanka Twilight i az mnie skreca z zazdrosci

Boisz sie?-mozesz cos wiecej napisac na ten tamt?

Poprostu....Szłam wyciagnelam z torebki komorke i pisalam sms do znajomego-w sumie zamiast zatrzymac sie i spokojnie napisac ja szlam piszac rownoczesnie.W pewnym momencie cos a raczej ktos na mnie wpadl- komorke zlapalam(ma szczescie;) powiedzialam przepraszam i mialam zamiar pojsc dalej- bo to ze ktos wpada na siebie to dzisiaj juz raczej standard.Czlowiek powtorzyl kilka razy przepraszam i ze dzisiaj ma ciezki dzien- ja odpowedzialam ze jest w tym tez moja wina bo maglam patrzec przed siebie a nie w komorke na co on sie rozesmial i widac bardzo go to rozsmieszylo.Powiedzialam ze ma szczescie ze nie trafil na jedna z 95% osob ktore za takie wtargniecie zabilby go wzrokiem na co on odpowiedzial ze to bardzo mozliwe...Potem powiedzial ze milo sie rozmawia i ze w ramach przerosin zaprasza na kawe na co ja odpowiedzialam ze dziekuje moze innym razem ale sie spiesze.Powiedzialam czesc i odeszlam...podbiegly jakies dziewczyny i cos tam mu wciskaly do podpisania:)

Gość takze mam 28 lat
I Ty tak spokojnie o tym piszesz?Wiesz co ja mysle ze on sie zorientowal bardzo szybko ze Ty nie wiesz kim on jest i stad to jego zaproszenie na kawe!No bo pomysl czy gdybys zaczela piszczec zaprosilby Cie?Nie sadze.A swoja droga jaka to by mogla byc szansa gdybys z nim poszla i by cie jacys paparazzi sfotografowali?!Wiesz jaka tren chlopak robi teraz furore na swiecie wlasnie dzieki rowli w Twilight?Zapewne tam gdzie mieszkasz nie moglabys wyjsc spokojnie bo by cie sledzili i chcieli wiedxiec kim jestes skoro sam Pattinson sie umawia na kawe z jakas kobieta.A swoja droga musisz byc pewnie bardzo ladna bo nie sadze aby taka slawa zwracala uwage na przecietna kobiete.

Hahaha- wybacz ale mnie to rozbawilo:)No to tymbardziej sie utwierdzam ze dobrze sie stalo ze odmowilam:)Lubie swoje zycie i swoja prywatnosc.

Gość matko
Wiesz ty mu sie spodobalas!moze sie zakochal?to bedzie czesto do poslki przylatywal i moze go poznam?podasz mi swoje gg?mozemy pogadeac?>

Nie mieszkam w Polsce od 20 lat:)Mieszkam na stale w Londynie i tu zapewne sie zestarzeje i umre;)Pozatym jak mozna sie komus spodobac - nie znajac go nawet?Wizualnie?To tez ktos moze sie wydac przystojny ale bez przesady;)Nie podam Ci mojego GG bo to bez sesnu:)O czym chcesz ze mna rozmawiac?Juz wszystko napisalam i nie sadze abym mogla cos jescze dodac:)Jak cos chcesz to pisz tutaj;)

Gość matko
no to pytam!Czy on jest wysoki?Czy ma fajny glos?Czy ladnie pachnie?Czy rzeczywiscie ubiera sie jak fleja?Czy ma delikatna skore?