Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawai

ciąża

Polecane posty

Gość kawai

Czesc jestem w małej kropce bo dokladnie co 31 dni mam okres dzisiiaj jest 5 dziek jak o @ ani slychu ani dychu. Kochalam sie w 11/12 dzien mojego cyklu z chlopakiem bez zabezpieczenia ... jest mozliwosc bycia w ciazy ? Czy nie bardzo? Bo ja juz zglupialam czytajac rózne fora.. testu boje sie zrobic szczerze powiedziawszy boje sie wyniku poza tym testy nie sa w 100% pewne

patrzac na to ze owulacja powinna wystapic u Ciebie 17 dc to ciaza jest mozliwa z tego wzgledu iz plemniki moga przezyc w ciele kobiety nawet do 5 dni u Ciebie by sie to sprawdzilo

Gość ona 20
zrób test lepiej wiedziec na czym sie stoi...a robiłaś to w dni płodne. Akurat w te dni zajscie w ciaze bylo bardzo duze

Gość kawai
juz troche zaczynam panikowac bo to ze mnie leciuteńko pobolewaja piersi to zadnych oznak zebym miala okres dostac nie ma :(

bez przesady duze nie były, szanse raczej male ale zawsze to jakies szanse dokladniej 1wszy dzien twoich plodnych dni :)

Gość kawai
no to chyba nic innego mi nie zostalo ;/ jak wziac w rece test i modlic zie by wyszła 1 kreska

Gość kawai
dzieki za pocieszenie... osobiscie podchodze do tego w sposob jesli bedzie dziecko to dobrze jesli nie to zawaliscie. Ogolnie wolalabym jeszcze nie byc w ciazy no ale... :) sama sie w to wpakowalam.

przepraszam.. ale wszystko na to wskazuje, a ja nie lubie owijac w bawełne.. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, moze i sie myle i poprostu Ci sie spoznia okres.. zrob test jutro i wszystko sie okaze

Gość ona 20
też sądze ze wyjdą dwie...a ja slyszalam ze moga byc tez takie plemniki ktore przezyja nawet 10 dni! rzadko sie zdarzaja

ja mam nadzieje ze w moim przypadku przezyły 3 dni no moze niecałe 4:) :P

Gość kawai
nie no wole szczere odpowiedzi niz jakies krecenie typu : " nie stresuj sie bedzie oki bla bla bla" jesli jest takie wasze zdanie to musi cos w tym byc. i dzieki za szczerosc. :) a jak zrobie test powiadomie czy wyszly 2 czy jednak nie :)

Gość kawai
tez sie zabawilas? :) nadzieja matką glupich jak to powiadaja ale kazda matke trzeba kochac ;)

kawai no tak zabawilam sie :) tyle ze ja licze na 2 kreski ;) bede czekac jutro na wiesci :)

Gość kawai
acha chyba ze tak no to trzymam mocno kciuki :)

Gość ona 20
i cio jaki wynik testu??