Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie 35

Sex z dużo młodszą

Polecane posty

Gość vccvxcxvvxcvxc
"Nie chcę! Super się czuję jako 30-stka ! A do emerytury jednak wciąż jeszcze daleko" No i super, wszyscy są zadowoleni, możesz już opuścić topic dla młodych dziewczyn :)

Gość CICHY23
tu mnie nie oszukasz miałem taka koło 30, nie ma bata, nie da sie porownac 18 z taka pod 30....nie ma bata. Jakbyś nie dbała o siebie to i tak wieku nie oszukasz

Gość CICHY23
coś ci powiem, nie ma nic do tych starszych babek, ale jak czytam co piszesz to robi mi się niesmak....jak można porównać 30 do 18?? jaka by ta 30 nie była nigdy nie stanie na równi z 18 nigdy!

Gość vccvxcxvvxcvxc
a w którym momencie są obrażane? :P z tego co pamiętam to jakaś pani po 30 obraziła osiemnastki. :)

Gość super_cipka
nikt nei obraza. 18tki maja atuty, 30tki tez. i kazda znajdzie amatora

Gość o jeju jeju
a prawda taka, ze nawet te uchachane teraz 18stki tez beda mialy kiedys 30 lat :) a uwierzcie dzieci drogie, ze zleci jak z bicza trzasl :D

Gość No jak się 30-stkom
CICHY23 tu mnie nie oszukasz miałem taka koło 30, nie ma bata, nie da sie porownac 18 z taka pod 30....nie ma bata. Jakbyś nie dbała o siebie to i tak wieku nie oszukas CICHY23 coś ci powiem, nie ma nic do tych starszych babek, ale jak czytam co piszesz to robi mi się niesmak....jak można porównać 30 do 18?? jaka by ta 30 nie była nigdy nie stanie na równi z 18 nigdy! Drogi "Cichy23", ja wcale nie chcę porównywać ciał nastolatek, z ciałami dojrzałych kobiet, bo to faktycznie nielogiczne. Raz odpowiedziałam tam komuś, że można mieć sflaczały tyłek mając 18 lat, a jędrny, mając 30-ście, bo taka prawda, zwłaszcza gdy się trenuje od lat :P. Jednak wciąż chodzi mi o sam seks. No i tu jest również rozbieżność, a nawet mega-rozbieżność, pomiędzy umiejętnościami 30-latek, a 18-latek.

Gość vccvxcxvvxcvxc
Hehe, facet wypowiada swoje zdanie a pani 'mam 30 lat' jak zwykle wie lepiej :P

Gość Prawie 35
Ja poważnie mam ochotę na młodziutką dziewczynkę...

Gość samiec-22-
rozbierznosc jest ile bym dla za taka 30 ktora wie czego chce i wiele potrafi

Gość No jak się 30-stkom
vccvxcxvvxcvxc a w którym momencie są obrażane? z tego co pamiętam to jakaś pani po 30 obraziła osiemnastki. Z racji mego "podeszłego" wieku, staram się kulturalnie zachowywać, więc nie obrażam nikogo, ani też nie nakazuję opuszczenie topiku. Każdy ma prawo coś wtrącić od siebie, bez względu na to czy się to jednej osobie podoba, a drugiej nie :P

Gość vccvxcxvvxcvxc
To ja tylko przytoczę: "No jak się 30-stkom nie dogadza, to 18-stkom można zaimponować..............wiekiem i portfelem" Kłopoty z pamięcią już w TAK MŁODYM wieku?

Gość No jak się 30-stkom
vccvxcxvvxcvxc Hehe, facet wypowiada swoje zdanie a pani 'mam 30 lat' jak zwykle wie lepiej Nie kochana, ja również wypowiadam swoje zdanie. Czytaj ze zrozumieniem :D

Oj, ja też mam więcej lat, ale to nasz atut. Co jest złego w tym że trzydziestolatek ma ochotę na młodszą? Albo, że młodsza ma ochotę na starszego? Ja uważam, że to jest OK!

Gość No jak się 30-stkom
vccvxcxvvxcvxc To ja tylko przytoczę: "No jak się 30-stkom nie dogadza, to 18-stkom można zaimponować..............wiekiem i portfelem" Kłopoty z pamięcią już w TAK MŁODYM wieku? Ależ to nie obrażanie, to tylko szara rzeczywistość :P

Gość vccvxcxvvxcvxc
Ja mogę mieć zdanie, że faceci nienawidzą kobiet z okładek CKMów. :)

Gość vccvxcxvvxcvxc
vccvxcxvvxcvxc To ja tylko przytoczę: "No jak się 30-stkom nie dogadza, to 18-stkom można zaimponować..............wiekiem i portfelem" Kłopoty z pamięcią już w TAK MŁODYM wieku? Ależ to nie obrażanie, to tylko szara rzeczywistość " 30 na karku, już nie takie pierwsze zmarszczki, tu i tam zwisa. Produkt nie pierwszej świeżości :) To nie obrażanie, to tylko szara rzeczywistość!

Gość No jak się 30-stkom
30 na karku, już nie takie pierwsze zmarszczki , tu i tam zwisa. Produkt nie pierwszej świeżości To nie obrażanie, to tylko szara rzeczywistość! Nie chcąc się przechwalać, myślę, że lepiej wyglądam od ciebie :D... A zmarszczek jeszcze nie zauważyłam, ale to już sprawka dobrych genów przekazanych od babki, matki :D

Gość ernescik2000
ja mam 39 lat ,niestety moja 35 letnia zona już nie wyrabia ze mną jak kiedyś a ja mam wciąż mało.Umawiam sie z mlodymi studentkami,jedna po pół godzinie ostrego seksu miała już dosć, inna chciała zostawić dla mnie duźo młodszego chłopaka.Z doświadczenia wiem ze im starszy jestem tym więcej mogę.

ehhhh....dalibyscie ludzie spokoj,ja proponuje sie przespac 18 tce z 30 tka i wtedy kazda sie wypowie:)))

Gość vccvxcxvvxcvxc
"Nie chcąc się przechwalać, myślę, że lepiej wyglądam od ciebie ... A zmarszczek jeszcze nie zauważyłam, ale to już sprawka dobrych genów przekazanych od babki, matki" Hehehe, myśleć to sobie możesz :) Myśl dalej, pociesz się, podbuduj :) Przyda ci się.

Gość No jak się 30-stkom
Hehehe, myśleć to sobie możesz Myśl dalej, pociesz się, podbuduj Przyda ci się. Ok, źle to ujęłam; nie myślę, a wręcz jestem o tym przekonana! :D

Gość Prawie 35
Chciałem się upewnić czy jest sens w moim wieku szukac młodszej kobiety

Gość Prawie 35
Chciałem się upewnić czy jest sens w moim wieku szukac młodszej kobiety

Gość No jak się 30-stkom
Prawie 35 Chciałem się upewnić czy jest sens w moim wieku szukac młodszej kobiety Sprawa jest prosta; dopóki nie spróbujesz, wiedzieć nie będziesz! :)...ja tylko wyraziłam swoją opinię :)

Gość vccvxcxvvxcvxc
Dobranoc wszystkim :)