Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie 35

Sex z dużo młodszą

Polecane posty

Gość Prawie 35
13189094

Gość a ja bym
chciała

Gość Młodziutka21
To normalne, ja tylko raz byłam z chłopakiem w moim wieku i było żałośnie, dla mnie 35 lat to minimum, a mam 21

Gość gość
też wolę starszych:)

Gość gość
Miałam szczęście, że w świat seksu wprowadzał mnie dużo starszy mężczyzna a nie narażony, ale niezgrabny mój rówieśnik. Mając 19 lat poznałam fajnego, przystojnego 35 latka.Mimo, że mieszkaliśmy w tej samej miejscowości, przez 2 miesiące kontaktowaliśmy się przez neta a dopiero potem pierwszy raz spotkaliśmy się, w kawiarni.Nasza korespondencja była otwarta na sprawy seksu, wiedział,że jestem dziewicą. Z kawiarni poszliśmy do niego i z sprzyjemnością oddałałam się mu.Był bardzo delikatny i czuły,stanął na wysokości zadania, był tylko delikatny szok z mojej strony,ale potem zjedliśmy pyszną kolację, którą przygotował,wypiliśmy do niej kilka lampek wina i były wspaniałe pieszczoty, był też następny szok,mój pierwszy orgazm. Spotykaliśmy się jeszcze przez pół roku,spędziliśmy razem weekendy. Wszystko było piękne, lecz bałam się wspólnej przyszłości z jednak sporo starszym. Z obecnej perspektywy wiem, że popełniłam błąd, stchórzyłam, być może nie byłabym teraz rozwódką z dzieckiem, harującą by na wszystko starczyło.

Gość gość
gość dziś byl lepszy niz byly maz ?