Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinaaaaa szpaaaaaa

co kupiliscie chłopakom na walentynki????

Polecane posty

Gość sabinaaaaa szpaaaaaa

Gość Kinder Areo
browarka.... ja browarka on browarka i tak sobie milo spedzimy czas w domu... w takie dni jak dzis lepiej nie wychodzic nigdzie zeby nie zostac stratowanym hehe

Gość walentyna miła
ja w tym roku kupiłam tylko ładną walentynke... ale wiem,że on mi coś kupił i jestem w szoku;)

Gość makietarakieta
tez bym tak chciala moj nie pomysli:(

Gość walentyna miła
Mój kiedyś też nie myslał. ale trułam mu dupe... mówiłam co o tym myśle.. i teraz nie musze mu przypominać dlatego jest szok;)

Gość liiikkkaaq
tak na sile cos kupowac? A i tak to sa pierdoly ktorych jest pelno wczoraj w Empiku widzialam kubki z napisami za 25 zeta to jest dopiero zerowanei na ludziach

Gość walentyna miła
kubek to można kupić w sklepie za 5 zł do tego w komplecie mis;)

Gość kurde_bele
a ja kupie mu paczke prezerwatyw

Gość anka1-1
ja tez dopiero pojde nie wiem napewno tradycyjnie walentynka czekoladki myslalam jeszcze o bokserkach takich na walentynki widzialm fajne z amporkiem na tylku:) i moze jeszcze perfumy sie zobaczy jak fundusz pozwoli:)

Gość balfa
"Mój kiedyś też nie myslał. ale trułam mu d**e... mówiłam co o tym myśle.." typowe zachowanie, takie walentynki na sile :/

Gość krejzi mariolka
ja kupiłam mojemu misiaczkowi sliczniutkie, czerwone serduszko i pluszowego misiaczka. mniam, jest taki słodzituki. koffam mojego misiaczka.:classic_cool:

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
drewniany model do samodzielnego sklejenia - harley davidson ale po jego wczorjaszych slowach, ze on chyba nic nie przygotuje, schowam prezetn glęboko do szafy albo dam komus innemu... po co ona ma sie czuc glupio albo ja?

Gość pikapika333
a ja mojemu kupiłam bluzke.chyba jest zadowolony i nawet w rozmiar trafilam,że leży jak ulał.no i walentynke do tego.

a my sobie nic nie kupujemy idziemy do restauracji na jakas pyszna kolacyjke a potemk napojemy sie w domklu winka,ogladniemy jakis fajny film i wiadomo co jeszcze:D

Ja swojemu kupiłam czerwone bokserki cornette :) Z takim fajnym buldogiem w serca :D Dodałam do tego czerwone puchate kajdanki i ogromnego lizaka w kształcie serca :) Wszystko zapakowałam w czerwone tekturowe pudełko i obwiązałam złotą kokardą :) Ciekawe czy mu sie spodoba. Teraz na niego czekam :):):) Przyjdzie o 12 a w pokoju nieposprzątane :P

zwodniczy aniolek----> super prezent! niedrogi, od serca i z pomysłem :) zycze Ci, zeby on tez sie tak postarał wsztskim Wam zycze, zeby Wasi mezczyzni sie postarali ja wiem, ze na mojego nie ma co liczyc...

Gość andulinda29
A ja swojemu kupiłam golarke elektryczna mysle ze ebdzie zadowolony.

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh --->>> Może on specjalnie Ci tak powiedział, zebyś miała większą niespodziankę? :D:D Nie mów, że będzie beznadziejnie bo jeszcze sie z nim nie widziałaś :) Twój prezent też fajny. Chłopaki to dzieci i lubią takie zabawki :) Ja swojemu na poczatku chciałam grę komputerową kupić ale wykupili z Empiku :(

Gość a ja swojemu kupilam
grawerowane serduszko z dedykacja ode mnie(wybralam wierszyk i podpis)do tego rafaello bo uwielbia a nie ma czesto okazji zeby zjesc:P no i kupilam kartke i w srodku ladnie wypisalam ;)

to nie jest typ czlowieka, ktory sie wysili, cos wymysli, nie oczukej zadnej niespodzianki, skoro wczoraj mi powiedzial, ze nic nie przygotuje to tak bedzie... fajne te Wasze prezenty ;)

wode po goleniu, walentynke, duży lizak serducho i wypaliłam mu płytke ze ślicznymi piosenkami o miłości :P

Gość walentyna miła
Ja do tej kartki dokupiłam takie fajne stojące serce... a on mi dał: koszulke do spania,serce-przytulanke i róże oblana czekoladą;)

Gość walentyna miła
aha no i byliśmy w pizzeri na pizzy 45 cm;) zawsze zamawialiśmy to tak dla odmiany do knajpy