Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochliwy43

Madusia....ehhhhhh....

Polecane posty

jaki Wy macie problem????poczytaliscie to co napisalem na innym topiku????ehhhhh...polska mentalnosc...zazdrosc...nie wiem? nie pasuje Wam ze mozna tylko pogadac pomimo roznicy wieku??? wlasnie o to chodzi tutaj....rownie dobrze moglbym sie podszywac pod 20 latka....ale tego nie robie.....zal mi Was.pl

Jeśli o mnie chodzi to nie mam nic do tego....widzę, że Ty się tu zbędnie tłumaczysz, bo jak widać bierzesz wszystko na serio....to dopiero żal....:P

Gość a mi zal Ciebie Kochliwy
bo wyjechałes z kraju i jedyne co potrafisz powtarzac jaką to fatalną mentalnosc mają polacy jak Ci nie pasuje to po co tu zagladasz ? i po co rozmawiasz z polakami ? chyba ze cienko Ci idzie z francuskim i angielskim a lubisz pogadac to z braku laku dobre i forum polsko jezyczne

ponoć tam gdzie nas niema jest lepiej to błędne myslenie a będąc 40ką nie można też wiele robić

Gość Wszystko ale

:-D Na forum są nieżywe babeczki :-D

Pan Maciejko i Tobie podobni....mozecie mnie poprzez moj wiek dyskredytowac....wiem o czym Wy chcecie tutaj porozmawiac z Madusia.....ilu juz takich bylo?????Ona Was zje razem z butami.....nie sprostacie jej slowna szermierka.....i tutaj nie ma nic do tego ze ja nie lubie polakow,ja jestem polakiem.....

Gość Wszystko ale
żeby o takiej temayy zakładać :p

Maciejko hmm...chcesz sie przekonać jakiej jestem płci?! Poza tym blefujesz, bo wypowiadam się tylko na dwóch topikach( o podglądaniu i tym)...

Jesteś trochę niemiły kochliwy. Warkocz i inni niezbyt często piszą w soboty. Obraziłeś mnie pisząc "chołota".