Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochliwy43

Madusia....ehhhhhh....

Polecane posty

NIe wiem dlaczego się przy tym uśmiechasz. Napisałeś, że jestem chołotą.

Jeżeli o Tobie - przy Tobie. To o Komecie przy Komecie.

brum......jestes kaleka......wszystko wczoraj bylo na naszym topiku ok!.......dopoki nie wejda tacy ludzie jak ty....z malej literki..... o co chodzi taj waszej cholociecie????/ czego wam brakuje.....nie lubicie jak ktos noermalnie rozmawia????/

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 co ty pedofil,a mozetaki erotyczny gawedziarz ktory juz nie moze :-)

Dobrze zauważyłeś Kochliwy - brum przez małe b :-D Właśnie przez małe :-D

Kaleka brum z szeregów chołoty :-D Rozwijasz się :-D

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 nie dosc ,ze stary,to jeszcze analfabeta:-) Facet,Ty lepiej za słownik chwyc a nie podniecaj sie na forum erotycznym.co zona nei daje,a moze nie mozesz juz i zona dała kopa :-)a moze Ty w ogole jakiś nie teges i w ogole baby nie miałes.:-)

Kochliwy - ostatni wpis chyba nie jest do mnie :-D Ja nie mam ochoty próbować czegokolwiek z człowiekiem, który uważa za chołotę innych ludzi piszących na forum. Dotkneło mnie to, co napisałeś. Fascynująmnei tacy ludzie jak Ty. To, że są ludzie myśłący inaczejniż Ty, nie znaczy, że są od Ciebie głupsi. Chcesz sobie skompensować to, że czujesz się wyalienoiwany w realu? Jesteś za granicą i dają Ci tam odczuć, że jesteś gorszy, bo jesteś z Polski? Chcesz to odreagować w jakikolwiek sposób i piszesz, że jestem kaleką chołotą?

Gość kkkjkkkk
Madusia 18 a ty to co,starych chłopow lubisz czy moz esponsora szukasz :-)

kkk....masz racje,....dawno juz po naszemu nie pisalem.... zal ci dupe sciska ze mloda kobieta pisuje ze mna.......a czym ty zaimponujesz????/wyslesz jej fote swojego mikro penisa.....pedale?

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 kobietą jestem :-) i smeisza mnie tacy gawędziarze erotyczni :-) aczy Ty mzoesz zaimponowac takiej siksie :-) chyba tylko kas na ktora tyrasz na zachodzie :-)

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 a pisowni nie zapomina się tak szybko :-)

Gość kkkjkkkk
Madusia 18 :-) a masz Ty chłopaka ;-)

Widzisz Kochliwy tak to jest. Ludzie nie lubią być wyzywani od chołoty. Agresja wyzwala agresję. Obelga obejgę.

brum.....czemu ktos wlasnie z waszej choloty zawsze psuje to co jest dobre????TY nalezysz do tej choloty (warkoczowej)...po co sie wcinasz do tego topiku????przecierz macie swoje ulubione....nie udawaj glopiej,tylko dlatego ze nie masz co ze soba dzisiaj zrobic to nie znaczy ze ma sz nam psus ten topik..... kkkk....obrazasz....na tyle cie stac onanisto?????

Kochliwy - teraz piszę z czystej przekory :-D Tylko dlatego.

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 42 :-) lata złotko i naprawde smiesza mnei tacy faceci jak Ty :-) przesiaduja na takich forach i plota bzdury :-) Moz ei dobrze,mozna sie z takich ponabijać:-)

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 :-) nie jestem onanistą,mogę być masturbartorka :-)ale ja wolę realnie niz tak jak Ty :-)

Kochliwy ja Ciebie bardziej. NIe mogę żyć bez Ciebie. Od pierwszej chwili kiedy Cię przeczytałam nie mogęprzestaćo Tobie śnić :-D

kkk.....duzo juz takich tutaj bylo.......zagadaj do Madusi.... ona cie ........................................................zdusi... nie chce mi sie piac o czym rozmawialismy.....poczytaj ,potem pisz.....blacharo......

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 :-) jedni mocni są w gębie a drudzy w czynach :-) Na forach,czatach mozna rozne rzeczy pisac,ale wazne sa czyny.Co Magdusia moze ,ona moze tylko pomarzyc :-)a Ty to samo:-)

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 :-) za stara jestem na blacharę.Mam włąsny samochod(nawet dwa) i nei musze ogladac sie na samochody facetow:-)

Jesteśmy pokrwnymi duszami Kochliwy. Dwoma połówkami pomarańczy oddzeilonymi błękitną pustką internetu :-D

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 a skad Ty wiesz jaka ja mam inteligencje:_) a to,ze ona cos tam naskrobie nie oznacza,z ejest taka inteligentna:-) jakby taka była to nie przesiadywałaby ciagle w necie tylko z przyjaciołmi :-)

czyli jestes stara blachara.....masz 2 auta??? wow!!!!!ale bogata jestes.....a ja mam 4:)))