Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochliwy43

Madusia....ehhhhhh....

Polecane posty

Tęskniącymi do oddechów chrapliwych od namiętności :-D Rozgrzanych warg i pospiesznego rozpinania guzików koszuli :-D

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 pomarzyc sobei mozesz o autach :-) jakby tak było,to by cie tutaj na forum ne było,tylko miałbys realna kobiete.Tak,mam dwa auta,bo mam realnego faceta.

Gość kkkjkkkk
Lubie sobie wskakiwać na takei fora i ponabijac sie z onanistow :-) sami niedopieszczeni faceci.

Gość kkkjkkkk
Madusia 18 :-) ja mam syna starszego od Ciebie o rok ,ale On ma pasje\,dziewczyne,nie przesiaduje na forach erotycznych i nie gada ze starymi :-)

kkk...poczytaj troche jej wypowiedzi.......jest madrzejsza od starszych forumowniczek......a tak ogolnie zmieklas troszke..... widac ze gdzies tam twoja kobiecos przemowila......masz troche wiecej lat niz Madusia????Nic nie szkodzi ....witamy Wszystkich normalnych...:)))) brum.....jak Cie kiedys spotkam to Cie w ybrumuje:)))))

Brakuje Ci takiej żarliwości neofitów Kochliwy :-D zapału, żaru, ognia :-D

Gość Jacykuf
Emigrantom zdradzającym ojczyznę wtęp do polski powinien być surowo wzbroniony. Kiedyś chyba Giertych się za tym opowiadał, projekt nie został przegłosowany, szkoda!

Pragnę tego spotkania Kochliwy. Każdą częścią mojego ciała. Każdym jego atomem :-D

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 nie zmiekłąm :-) a co Madusia takiego mądrego moze na forum erotycznym napisac:-) Widocznie bez pasji dziewczyna,chłopaka moze nie ma.Dobrze,ze moje dziecko takie nie jest,bo bym chyba w rozpacz wpadłą.Ja wiecej siedze przed kompem niz moj 19 syn.:-)

Gość kkkjkkkk
Madusia 18 i dobrze,z ez kazdym pogasdasz,ja tez taka jestem,ale wydaje mi sie,ze Ty wiecej w wirtualnym swiecie zyjesz niz w relanym

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 Ty nei ejstes wierny kobiecie :-) Ty po prostu okazji nei masz :-)

Gość kkkjkkkk
Madusia 18 no to wspołczuję. Zegnam starszych i młodszych podniecaczy w necie :-) robcie sobei dobrze;-)

Kchliwy, zrobię co zechcesz i jak zechcesz :-D

kkk.....wlasnie....siedzisz i gledzisz....moze bys pogadala normalnie, a gdyby facio pod pomaranczowym nickiem Cie rozpali a by sie okazalo ze ma 20 lat...to co bys zrobila???? widzisz,ja swojego sie nie wstydze....wszyscy wiedza,a jednak dyskutujemy....jazysz????

Gość kkkjkkkk
Kochliwy43 szepnę Ci do uszka :-) ja nei musze rozpalac sie wirtualnie:-) jak mam ochotę to rozpalam sie realnie i z 20 latkami :-)i dlatego nasmiewam sie z erotycznyuch pisarzy obojga płci :-)pa.Milego dnia zycze.

Ależ Kochliwy, dlaczego? NIe mogę przestać. Już nie. Opętałeś moje myśli.Chcę żebyś opętał moje ciało :-D

kkk....ja nigdy nikogo nie namawialem do sex tutaj..... idz i sie seksij......takie twoje prawo skarbie....powiem Ci wiecej..... tylko uwazaj!!!!

brumka.....ja strasznie oziebly jestem do kobiet ktorych nie znam:)) i wierny swojej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Każde Twoje słowo jest dlamnei rozkoszą Kochliwy. Chłonę je,pieszczę swoje oczy każdą litera oddzielnie.Czytam wiele razy i nie chcę kończyć. Pragnę tego.

Madusia juz czytala.....ja poprostu uwielbiam mlodych ludzi....bez wzgledu na rase,religie i jak kto sie kocha i z kim......uwielbiam spontanicznosc,radosc zycia..........ale widze ze wielu ludziom to przeszkadza.... czemu,pytanie jest tylko ,moze tutaj na tym forum licza na latwa zdobycz......

Pisz proszę. Pisz o czym marzysz, czego pragniesz, jak spedziłeś dzień. Pisz Kochliwy. Ubiorę sięw najlepszą sukienkęi będę czytała w skupieniu Twoje słowa.

Z kraju Kochliwy. Z krainy, którą rozpaliłeś swoją namiętnoacią.

Pozwól się zaczarowć Kochliwy.Poddaj się temu.

Nie broń się .Nie obawiaj. Poddaj się tym emocjom. One są dobre Kchliwy. Piękne. Sprawią, że będziesz chciał. Więcej i więcej. Bez końca Kochliwy.

brumka.....ty kochliwa kobietko......sorki,ja nie z tych lovelasow,ja tutaj na pogadanki wpadam.......sorki:))))

Rozmawiajmy więc. Na początek możemy tylko rozmawiać. Tak będzie dobrze. Jeżeli tak chcesz.