Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sayuri21

Jak zerwac z chłopakiem który bardzo mnie kocha??????

Polecane posty

Gość Sayuri21

On bardzo mnie kocha, stara się dla mnie ze wszystkim ale.. ja go nie kocham, tak naprawdę jestem z nim z przyzwyczajenia , z obawy ze będę sama, bo tak jakoś wyszło. Lubiła spędzać z nim czas czułam się z nim dobrze, starałam się tolerować jego wady, ćwiczyłam swoja cierpliwość , ale zdałam sobie sprawę ze nie mogę tego dalej ciągnąc, on za każdym razem powtarza ze nie chce mnie stracić, ale jego chorobliwa już zazdrość mnie męczy, nigdzie nie mogę wyjść bez niego bo zaraz mam awantury, chce wiedzieć zawsze co robię gdzie jestem i za ile już wracam. Jestem ciągle zmęczona jego podejrzliwością . Poza tym przeszkadza mi to ze nie jest zbyt wysoki, raczej mojego wzrostu i dlatego nigdy nie mogę wkładać wyższych butów i przez to tez czuję się źle. Spędziliśmy razem 1, 5 roku, wiem ze to nie jest może zbyt dużo, ale inni mogą uznać ze długo. Nie wiem jak mu powiedzieć ze już go nie chcę jako chłopaka ?????

normalnie najlepiej powiedz że nic do niego nie czujesz i że dla ciebie będzie on tylko przyjacielem

Gość wszystko mu jedno
jestem takim chłopakiem z którym wczoraj zerwała dziewczyna a ja ją kocham i jedyne co ci moge doradzić to mów prawdę szczerą prawde nie staraj się nic łagodzić zwalać na siebie nie przepraszaj mów to co czujesz i to co myślisz

Gość cOla2703
Słuchaj. Mogę Cię prosić na osobność. Mam do powiedzienia Ci 2 słowa. Pierwsze ma 6 liter,drugie 3 . Trzyliterowe słowo to Cię. Zgadnij jakie to słowo. Rzucam Cię. To nie miało sensu. Nie lubiłam jak kozakowałeś np. stając rozkładając ręce i krzycząć WAAAALCZAAAAAAAAAAAAAAk. Albo wszystkie rozmowy z tobą wydawały się takie zaplanowane, sztuczne. Dlatego... Zrywam z Tobą... Zostańmy zwykłymi kolegami tak jak wcześniej, bo nic więcej z tego nie będzie.

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
ja mojemu wiele razy mówiłam ze chce rozwodu a on sie smiał ze mnie i mówił ze bez sensu a jak pytałam 'dlaczehgo?" to mówił ze bedziemu musieli drugi raz slub brac a mu sie nie chce :P

Zdobądź się na szczerość.Powiedz mu to co napisałaś na forum - doceniasz jego starania,ale nie widzisz przyszłości tego związku,ponieważ jesteś zmęczona jego zaborczością.Nie chcesz być z nim tylko po to,by odgonić samotność.

"Zrywam z Tobą, a jak nie wiesz dlaczego to... tym bardziej to przemawia za moim postanowieniem". Szybko, bezlitośnie, bez zbędnych gestów, bo rozwlekanie tego zadziała na niekorzyść obojga.